Vraag & Antwoord

Games

Flight Sim 2000 performance problemen

Anoniem
ruudpel
5 antwoorden
 • Beste mensen,

  Uit een aantal boeken en online reviews, haal ik dat een PII-300 machine met 128 mb ram RUIM voldoende moet zijn om Flight Simulator 2000 vloeiend te laten lopen in 1024x768. Ik heb een PII-400, 256 mb ram, GeForce 2 Ti 32 mb DDR, en 27 GB WD Expert. Het spel is geheel geinstalleerd (1,1 GB) en ik zit met het volgende probleem. Zelfs als ik het spel speel op 640x480, met alle details aan, is het spel onmogelijk vloeiend te spelen; laat staan op 1024x768. Heeft iemand dergelijke ervaringen, en weet iemand een oplossing?
 • Ik heb anders wel reviews gelezen dat de specs van jouw computer wel de minimaalste eisen zijn, en dat het spel daarop helemaal niet goed zal lopen. De MS-spellen staan er volgens mij juist om bekend (Flightsimulator, Trainsimulator) dat ze tijdens het uitbrengen verschrikkelijk zware eisen stellen aan de computers. Haast onmogelijke eisen als je het spel bij uitkomst koopt en je PC is dan alweer een jaartje ouder. En tijdens de uitkomst van FS2000 was jouw PC bepaald niet een van de modernste meer… (alhoewel je wel genoeg geheugen hebt bijgeprikt zo te zien). Het zal echt wel te maken hebben met je PC-specs denk ik.
 • oke bedankt voor je reactie
  dan ben ik blij dat ik FS2000 gekocht heb en niet 2002 :smile:
  ik moet binnenkort toch maar is aan de P4 dan
 • Je kan ook overwegen of Flightsimulator98 te kopen. Die zal denk ik als een zonnetje vliegen op jouw PC. En de graphics daarvan zijn ook nog niet slecht vond ik. En als je een nieuwe PC gaat kopen: Een Pentium-4 is uiteraard een goede processor, maar overweeg eens een AMD-processor met DDR-geheugen. Scheelt toch een hoop geld t.o.v. een Pentium. Lees de andere berichten op dit forum er ook nog maar eens over na.
 • Ik zag Flightsimulator98 voor een prikkie liggen bij Bart Smit. Dus hoeft niet veel geld te kosten. Succes!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.