Vraag & Antwoord

Games

Final Fantasy XI

Anoniem
Anthony
14 antwoorden
 • hey allemaal, ik ben een echte half-life fan, maarre de one and only game blijft voor mij de final fantasy sersie :smile: Ik heb final fantasy 8 en 9 thuis en uitgespeeld… dit was op de Playstation(1). Final Fantasy X komt nu bijna op de europese markt, heel jammer dat hij alleen maar voor de PS2 verschijnt! :grin: jippi !!! Heeft iemand al veel informatie over deze game? of een paar goede URL's ? Thanx
 • Buiten het feit dat het een MMORPG schijnt te zijn (met de bijbehorende maandelijkse kosten!) is er mij niks bijzonders bekend.

  Links :
  http://www.ffshrine.com/ff11/

  Overigens zou ik me niet te druk maken … release in de VS is November 2002 ( http://www.rpgamer.com/games/release.cgi ) terwijl ik gehoord heb dat we voor de Europese versie nog wel eens een heel stuk langer mogen wachten (als het al deze kant op komt heet dat) …
  Zeker bij consoles is dat de standaard (FF X komt binnenkort pas uit terwijl je met gemak al de walkthrough kunt vinden op het internet … )
 • Jupe, maar het gaat mij erom of FF11 op de ps2, xbox en pc komt… want de sites op internet spreken elkaar een beetje tegen :sad: De ene zegt dat het alleen maar op PS2 platform komt en andere zeggen dat de XBOX en pc ook deel mogen gaan uitmaken van deze game …
 • Ik denk dat het antwoord daarop is : alleen in je dromen …

  Je denkt toch niet dat Sony hun bestverkopende serie zomaar eventjes multiplatform maakt ?
  Zeker als je bedenkt dat het waarschijnlijk het eerste echte officieele on-line spel voor de PS2 zal zijn ?
  (Tony Hawk 3 kon al on-line met een USB-modem, FF XI zal van de broadband-adapter gebruik maken … )
 • Jij bent best grappig :smile: Ook zou het goed kunnen omdat square al eerder een final-fantasy spel op de pc heeft uitgebracht! Snap je nou? Al zie ik steeds vaker op internet dat FF11 alleen maar voor de PS2 verchijnt :sad: jammer hoor!
 • Het zou ook kunnen dat FF door Square aan Sony verkocht is en dat Sony dus de rechten heeft :sad:
 • I don't think so :lol:
 • Lees ook even de laatste PU, daar staat in dat FF ook uit gaat komen op GBA en Gamecube. Leuk he, zo'n exclusieve titel :wink:
 • Maar dat zal wel niet gaan over final fantasy11 :wink:
 • LOL zoiets als FFX zie ik je nog niet op een GBA spelen .. of werken ze al met meerdere cassettes tegenwoordig :wink:

  // –
  Square had anders aardig wat geld tekort ('Spirits within' studiootje te koop …).
  Dus dat maakt het waarschijnlijk makkelijker voor Sony om wat extra 'exclusiviteits-eisen' aan een spel te koppelen.

  Dat hebben MS & Nintendo ten slotte ook voor een aantal spellen gedaan.
 • Ja maar ga mij niet wijsmaken dat square voor playstation(sony) werkt! Dat is dus ff niet zo… weet jij hoeveel square binnen krijgt per deel van final fantasy? Genoeg om een groot bedrijf te zijn :wink:
 • Als het werkelijk zoveel was, dan hadden ze dat fiasco met die film makkelijk kunnen hebben …

  Overigens slecht nieuws :
  [quote:f204b4e6ff]
  Sony Europe president Chris Deering recently conceded that FFXI is [b:f204b4e6ff]unlikely to make it to Europe until 2004[/b:f204b4e6ff]. Whoops.
  [/quote:f204b4e6ff]

  Van http://www.pczone.co.uk

  Daar is ook een filmpje te vinden van FF11 :
  ftp://ftp.pczone.co.uk/pub/pczone/download/movies/39692/ff11.mpg
  maar 4 Mb, dus dat moet te doen zijn.
 • [quote:698ad0cde5]
  Op 07-05-2002 20:48 schreef anthony2u:
  Ja maar ga mij niet wijsmaken dat square voor playstation(sony) werkt! Dat is dus ff niet zo… weet jij hoeveel square binnen krijgt per deel van final fantasy? Genoeg om een groot bedrijf te zijn :wink:

  [/quote:698ad0cde5]

  Ze zijn dan niet van Sony, maar Sony gooit genoeg geld die kant op om top titels exclusief te houden voor de Playstation denk ik :smile:
 • Dat is wel waar denk ik :smile: Maar ik denk dat Micro$oft er ook wel wat voor over heeft om final fantasy's op Xbox te laten verschijnen… Maarja volgens mij staat het alweer 100% vast dat ook FF11 alleen maar op de Playstation2 zal komen :sad:w

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.