Vraag & Antwoord

Games

Mohaa en Online Game hosten

Anoniem
Zephyer
5 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb thuis kabel internet via een Router is het mogelijk om een game te hosten voor het online spelen van MOHAA??

  zoja hoe moet ik dan mijn router instellen, ik heb al eens geprobeerd om mijn ingebouwde firewall uit te zetten maar dit werkte helaas niet, weet iemand een manier?

  Weet iemand toevallig ook de poorten die MOHAA gebruikt om online te kunnen spelen en een game te hosten??

  Ik heb:
  Mohaa V1.11
  Draytek Router 2200e, ingebouwde firewall
 • Standaard zit MOH op poort 12203 dacht ik.
  Bedenk echter wel dat je met een kabelverbinding een game voor hoogstens 4 man kan hosten, meer en je upload is niet meer toereikend en je zal erge lag krijgen.
 • begrijp ik nu dat het niet mogelijk is online te gamen met een router met ingebouwd firewall??? en zo ja, hoe kan ik dat verhelpen????als mohaa op een bepaalde poort zit hoe kan ik dat dan instellen????
 • [quote:70b8fa5bb8="marga123"]begrijp ik nu dat het niet mogelijk is online te gamen met een router met ingebouwd firewall??? en zo ja, hoe kan ik dat verhelpen????als mohaa op een bepaalde poort zit hoe kan ik dat dan instellen????[/quote:70b8fa5bb8]

  maak van jouw computer de DMZ host in NAT setup in de router,als het dan nog niet werkt: zet dan de firewall uit, en save erna suc6
 • Het is wel mogelijk om online te gamen via een router (heb het zelf hier ook), ik doelde op het feit dat je een game wilt hosten. Dat meer dan 4 man met standaard kabel eigenlijk niet te doen is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.