Vraag & Antwoord

Games

FPS op een spelcomputer (Halo), wat vinden jullie ervan?

Anoniem
Count Uilesnor
8 antwoorden
 • Ik heb laatst Halo zitten spelen op de XBOX van een vriend van me. Hij is er zelf nogal enthousiast over, maar ik ben er niet echt kapot van.
  De besturing is veel beter dan ik voor mogelijk had gehouden, maar nog steeds veel minder dan op de pc. Daarnaast vind ik dat je heel ingespannen naar het beeld moet kijken en dan zie ik nog bijvoorbeeld de medpacks niet liggen.
  Ik vind dit geen succes, wat vinden jullie hiervan?
 • Ik heb dat spel ook even gespeeld op de CeBit (tegen Red Dragon :grin: ) maar ik vond het ook niks. Ik kon echt voor geen meter mikken met die controller,
 • De controle is eigelijk ook een kwestie van wennen. In eerst instantie wilde ik Halo niet gaan kopen voor de Xbox, maar nadat ik de demo effe had geprobeerd was ik meteen verkocht :smile:
 • Mja, zit misschien wel wat in. Vooral bij hoogteverschil kon ik hem erg slecht raken, doordat je heel slecht diagonaal mikken kon met die controller vond ik.
 • Het mag dan wel 'betere' controls hebben dan de gemiddelde FPS op een console, maar het kan nog steeds niet tippen aan de muis+keyboard-combo van een pc.

  Zeker bij een spel waar reactiesnelheid van belang is hoort het niet zo te zijn dat je aan de controls moet wennen.

  En dan nog : zelfs met fatsoenlijke controls mist Halo iets heel belangrijks : zelfgemaakte maps, mods en al die andere door fans gemaakte kleinigheidjes die vooral UT zo leuk maken.

 • [quote:08563c5dd7]
  Op 12-05-2002 18:00 schreef BA:
  Ik heb dat spel ook even gespeeld op de CeBit (tegen Red Dragon :grin: ) maar ik vond het ook niks. Ik kon echt voor geen meter mikken met die controller,

  [/quote:08563c5dd7]

  Idd.. aan die controller moest ik echt wennen,… meest vervelende vond ik dat je multiplayer Split screen moest doen ipv op 2 apparte schermen.
  dat vind ik overigens een nadeel van alle consoles.

 • Dat klopt idd, maar misschien zit er nog wel een optie in dat je 2 Xbox'en linken kan?
 • Zoals JaFO id zegt: niks beter dan een muis + keyboard :smile:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.