Vraag & Antwoord

Games

GTA3 en Windows XP om moe van te worden

Anoniem
Rubie
22 antwoorden
 • Als ik GTA3 wil gaan spelen op windows XP dan zijn tijdens het spel alle letters weggevallen. Ik heb de laatste driver voor de Geforce 2 gedownload en geinstalleerd,werkt niet. En ik probeerde een aanbevolen patch door de leveranciers te installeren, werkt ook niet omdat deze patch alleen voor windows XP build 2600 of hoger geschikt is. Heeft iemand raad?

  Alvast bedankt.
 • <edit></edit>
 • Bij mij werkte de patch verder wel prima (wel nederlandstalige patch), maar ook daarna zijn de problemen niet voorbij. Het blijkt dat GTA3 ook niet overweg kan met een optische usb muis, want je krijgt dan dat de camera als een gek rondjes gaat draaien…..
  Het lijkt me dat er ongelooflijk slecht is getest door de ontwikkelaars.
  Ze hebben het slimmer gedaan: ze laten je 50 euro betalen en dan ben je een veredelde beta tester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
  Schande! :(
 • Nou ik betwijfel dat je gelijk hebt… kunnen best andere oorzaken zijn!
 • De patch kun je hier krijgen (nederlandse Win Xp, daarna werkt gta3 weer goed):
  http://www.microsoft.com/downloads/release.asp?ReleaseID=37962&area=search&ordinal=1
 • Ik zelf heb trouwens ook een probleem :( , als ik save game in gta3 doe… en ik laad hem daarna of de volgende dag dan kan hij mij save game niet open, windoos XP komt met zo'n foutmelding en het spel wordt afgesloten, niet zo best dus.. :roll:
  [b:c9edd9dd40]Iemand die een oplossing heeft??[/b:c9edd9dd40]
  Ik vind dat er veel te veel fouten in het spel zitten.. eigenlijk belachelijk ik zit al sinds novermber te wachten op het spel en ze hebben van december tot mei kunnen werken/testen en dan nog zitten er veel fouten in :x en dat nog wel voor[b:c9edd9dd40] €50!![/b:c9edd9dd40]
 • ik denk dat ik hem maar niet ga kopen als ik dit allemaal hoor! :cry:
 • [quote:10387f8f92="2FAST"]Ik zelf heb trouwens ook een probleem :( , als ik save game in gta3 doe… en ik laad hem daarna of de volgende dag dan kan hij mij save game niet open, windoos XP komt met zo'n foutmelding en het spel wordt afgesloten, niet zo best dus.. :roll:
  [b:10387f8f92]Iemand die een oplossing heeft??[/b:10387f8f92]
  Ik vind dat er veel te veel fouten in het spel zitten.. eigenlijk belachelijk ik zit al sinds novermber te wachten op het spel en ze hebben van december tot mei kunnen werken/testen en dan nog zitten er veel fouten in :x en dat nog wel voor[b:10387f8f92] &#8364;50!![/b:10387f8f92][/quote:10387f8f92]

  Mmmmmmhhhhh…. Dat probleem had ik ook… Ik kwam er achter dat het een probleem was dat in de crack zat, met een nieuwe crack was het probleem opgelost.
  Als jij echter voor &#8364;50 het origineel hebt gekocht kan dat niet het probleem zijn…
 • De bovenstaande problemen heb ik allemaal niet gelukkig.

  Ik heb weer een ander probleem.
  Als ik gerbuik wil maken van "Advanced HD EAX" oftwel "EAX 3.0" voor mijn Soundblaster Audigy dan gaat na een verloop van tijd me geluid kraken. als ik hem op EAX 1.0 zet dan is het probleem weg.

  Maar ik wil EAX 3.0 :evil:
  Ik dacht eindelijk een spel die gebruik gaat maken van me geluidskaart, die ik sidns september 2001 heb en nog nooit zijn EAX 3.0 functie heeft mogen laten horen (op SOF2 na). kan ik er nog geen gebruik van maken..

  Ik hoop dat er rap een GTA3 pathc komt :(
 • [MOD BREAK]
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/faq.php
  [/MOD BREAK]
 • Build 2600 is de final van XP bij mijn weten, als je nog wat van daarvoor hebt is het een beta van windows XP en daar kunnen fabrikanten geen rekening mee gaan houden. Dat probleem wat jij omschrijft is op te lossen door de windows xp patch uit 1 van bovenstaande posts te installeren, andere oplossingen ken ik er niet voor.
 • GTA III = leuk maar wel vervelend om te beginnen.
  als eerste moest ik die patch downlaoden :evil:
  dan nog crasht ie 3 keer (leuke bluescreen) en nu werkt ie zonder te crashen.. hopelijk :o
 • Dus als je 'em gekocht hebt, mag je die patch downen en bidden dat het spelletje goed functioneerd? :-?
 • Ja idd je mag bidden als hij goed functioneert maar dan kan je ook blijven bidden dat hij blijft fuctioneren.
  Bij mij deed hij het eerst perfect en nu begint het steeds meer te rammelen.
  Als ik het een half uur speel dan valt de framerate met vlagen naar beneden, en wanneer ik een replay heb gezien dan gaat m'n computer helemaal flippen en is die niet meer voor of achter uit te branden. :evil: :evil: :evil:
 • Ik ben blij dat ik 'em niet gelijk gekocht heb… ik hoor nu veel slechte verhalen en denk dat ik hem daarom niet ga kopen! :cry: Wat ik overigens wel jammer vind, want het is verder een super-spel!
 • [quote:6a15febe64="anthony2u"]Ik ben blij dat ik 'em niet gelijk gekocht heb… ik hoor nu veel slechte verhalen en denk dat ik hem daarom niet ga kopen! :cry: Wat ik overigens wel jammer vind, want het is verder een super-spel![/quote:6a15febe64]

  Ik begrijp het hoor dat je het niet gaat kopen. :wink:
  Ik begin nou ook wel een beetje spijt te krijgen eigenlijk.
 • Nou, ook nog even een positief geluid dan: ik heb er helemaal geen problemen mee. Het spel is zelfs nog nooit vastgelopen o.i.d.
  Het enige probleem was wat ik hier boven beschreef, maar wanneer je een no-cd crack gebruikt, kun je het de makers moeilijk aanwrijven dat die voor problemen zorgt (en ik weet dus ook zeker dat die crack het probleem veroorzaakte). Nee hoor, helemaal geen problemen met dit spel. Ik draai het onder 98SE BTW
 • [quote:e56b1ec51b="Speedy"]Build 2600 is de final van XP bij mijn weten, als je nog wat van daarvoor hebt is het een beta van windows XP en daar kunnen fabrikanten geen rekening mee gaan houden. Dat probleem wat jij omschrijft is op te lossen door de windows xp patch uit 1 van bovenstaande posts te installeren, andere oplossingen ken ik er niet voor.[/quote:e56b1ec51b]

  Die patch in de bovenstaande links werkt niet op een build lager dan 2600. Waarschijnlijk bestaat er geen patch om van beta naar final te upgraden?
 • ik weet niet waar iedereen het over heeft hoor…
  ik heb nergens last van… ik heb win xp….

  zaaaaaalig spel :P :P :D
 • Ik heb ook gewoon de Windows XP Patch gedownload voor die letters..en een crackfix repack geinstalleerd. en het draait !!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.