Vraag & Antwoord

Games

Wat is jullie eindoordeel over GTA3?

Anoniem
None
32 antwoorden
 • Nu iedereen GTA3 even goed heeft kunnen testen heeft vast iedereen er wel een mening over, graag zou ik jullie mening over GTA3 willen weten.

  Mijn oordeel:

  In het begin vond ik het een perfect spel, leuke radiostations een hele stad in 3D, en het liep allemaal soepel.

  Maar na een tijdje kwamen de problemen en de ergenissen.
  Het spel gaat om de nog onbekende reden na een tijdje stotteren als een gek.
  En van die stations word ik ook helemaal gek na twee keer hetzelfde gehoord te hebben weet ik het wel en zijn die grapjes niet leuk meer.
  Ook de missies spreken niet echt tot de verbeelding en zijn lang zo leuk niet als in GTA1 en 2.
  En dan de verschrikkelijk slechte AI van de Politie en burgers.
  bv. Wanneer je achter een muurtje staat of op een verhoging komen de agenten met geen mogelijkheid bij je en gaan ze allemaal op een kluitje staan.
  En bij eiland twee heb je zo'n deel waar twee wegen boven elkaar lopen daar zie je regelmatig de politie agenten en burgers ter pletter slaan op de weg daar beneden.
  En om de een of andere reden kan het me lang niet zo erg boeien als GTA1 en GTA2.
  Misschien leuk voor het console volk maar niet voor mij.
  En ik vind het ook belachelijk dat zo'n spel niet goed loopt op de meest krachtige computers.

  Voor mij heeft Rockstar hier een fout gemaakt.
  En ik zal me ook wel twee keer bedenken voor dat ik Vice City koop.
 • Ben het compleet met je eens. De andere delen bleef je maar spelen. Na een 2 weken heb ik dit wel bekeken en ga ik weer Renegaden online(Demo)Blijft leuk!!
 • Ik vind em perfect, speel hem weer volop na hem op de PS2 al gaar te hebben gespeeld. Radiostation kan je trouwens zelf aanvullen met je mp3 dus dat geld niet meer als excuus :)
  Dat het wat minder loopt is een PC kwaal, op de PS2 is het gewoon soepel te spelen. De AI kon idd wel wat beter soms, maar ik vermaak me er wel om.

  Meer!!! :)
 • op een aantal bugs na een erg goed spel. dat de radio saai word vind ik ook maar ik heb nu MP3´s zoals Speedy al aangeeft.

  Ik vind de missies zelf juist leuker dan GTA1 en 2 en ik vind dit spel ook leuker en minder saai.
  Het spel speelt perfect op mijn systeem(zou ook wel moeten met mijn specs'),behalve Eax advanced HD werkt niet.

  Ik heb het nog niet uitgespeeld, moet nog een missie of 10.

  ik vind het spel kleiner dan ik dacht. de 63 missies die ik nu heb gehaald heb ik in 2 a 3 weken spelen al gehaald. ik heb alle Paketjes (100/100) en alle Auto´s al naar de 3 locaties gebracht.

  dus mijn klacht is dat ie te klein is en de AI is idd ruk

  verder een schitterend spel en wacht dan ook op Vice city.
  :)
 • goed spel;met de voorgaande klachten ben ik het min of meer eens
  (a.i/engine) want ik krijg soms na een uurtje of wat opeens een cursor
  in beeld….erug vaag ….

  en wat betreft de radio stations….ik mix zelf een berg platen aan elkander
  neem et hele gebeuren op..maak er mp3's van en klaar is klara!

  altijd goeie herrie!! 8)
 • Kijk dat van die mp3's is waar.
  Je kan natuurlijk zelf mp3's invoegen.
  Maar het is een groot onderdeel van GTA3 zelf (de muziek) want die hele tweede cd zit vol.
 • nou ik snap er dan helemaal niks van hoor, ik hoor gasten lopen zeiken die een 1,2 ghz cpu hebben en zelfs nog problemen hebben met het spel, ik draai op een AMD duron 800 mhz met 256 mb ram en een Sis 64 mb 3dcardje en hij loopt als een zonnetje!!

  inderdaad er zitten soms wel wat schokjes in, maar ik vind hem echt super!! de AI kan inderdaad wat beter, maar je kunt ook niet alles verwachten, als alles perfect was, dan had je misschien een 3 ghz cpu nodig om het een perfect spel te laten wezen.

  iedereen verwacht er zoveel van, maar kijk eens naar de graphics, bijv. op het 2e eiland zie je een nat stuk op de weg, en daar weerspiegeld het gebouw daarachter in, das toch prachtig, en de layout, als je van eiland 2 naar 1 rijdt, dan is er niet eens een laadperiode, ja misschien 3 seconden ofzo, maar dan heeft ie het gehele eiland weer ingeladen, ik weet niet of je weet hoe groot 1 eiland is, maar das echt gigantisch. Er zijn hier vast nog wel Halflife spelers op het forum, en bij halflife lade hij zelfs al weer een ander stuk in na ongeveer 5 minuten lopen, of zodra je een ander gebied betrede, en iedereen was zo te spreken over halflife… nou ik niet!!!

  ik snap niet hoe je het beste spel van 2002 kan afkraken, want als je dat doet, dan heb je in mijn ogen er echt geen verstand van…

  natuurlijk iedereen heeft zo zijn eigen mening en spelkeuze, maar dit spel is niet eens in een genre te plaatsen omdat het zo controversiel is, en tegen alle wetten in is, maar het spel staat bij mij zeker weten op NR 1!!!!
 • Kijk, als je dat zegt dan maak je jezelf natuurlijk alleen maar belachelijk.
  Het enige punt dat je positief vind is de graphics en dat het controversieel is.

  Graphics is helemaal niks zonder sfeer of goeie gameplay.
  De gameplay is goed, daar is niks op aan te merken net als in deel 1 en 2 weer helemaal non linear.
  Maar de sfeer ontbreekt, en dan kan je nog zulke mooie graphics hebben maar dat helpt niks.
  En trouwens zo mooi zijn de graphics ook niet.
  En dat het controversieel is dat is natuurlijk ook al lang niet meer zo na 5 jaar dit genre gehad te hebben is dit niet meer controversieel.
 • en er is gevraagt om persoonlijke meningen…

  turbulence zei;
  ik snap niet hoe je het beste spel van 2002 kan afkraken, want als je dat doet, dan heb je in mijn ogen er echt geen verstand van…


  dus omdat gta3 spel van het jaar is mag je er niets over zeggen???
  beetje bla bla verhaal…

  waneer heeft iemand er in jou ogen dan wel verstand van???
  als hij het met je eens is zeker!! :evil:
 • [quote:3168688615="turbulence"]
  ik snap niet hoe je het [b:3168688615]beste spel van 2002 [/b:3168688615]kan afkraken, want als je dat doet, dan heb je in mijn ogen er echt geen verstand van…
  [/quote:3168688615]

  Het is een goed spel maar om nu al (het is net 5 maanden en 9 dagen 2002) te zeggen het beste spel van 2002 zegt genoeg dat JIJ er geen verstand van heb.

  Hoe kun je dat nu zeggen, het jaar is nog niet eens om. er komen nog zat andere kanshebbers voor die titel, Warcraft III, UT2003 om er maar 2 te noemen.

  Nogmaals ik vind het een erg goed en verslavend spel en ziet er leuk uit. maar de GFX?? vind je reflectie in water zo bijzonder? dan heb je zeker geen GeForce 4 ti en Morrowind gespeeld. De GFX zijn OK maar verre van fantastisch.

  Het spel is versavend en goed maar verre van Orgineel.

  De AI is gewoon ronduit slecht dat moet jij toch ook kunnen zien, kijk hoe men als achterlijken aan de kant gaat als je met een ambulance en zwaailichten rondrijd. ze rijden zichzelf soms van de brug af.

  En de velden zijn helemaal niet zo groot. ik ben op alle 3 de eilanden geweest en ze zijn niet klein of zo maar groot.. valt best mee. ik rij binnen 5 mintuen vanaf de stuwdam in Shorville naar het huis van Salvator in Portland zonder me auto te beschadigen. zo groot is het echt niet.
 • GTA3:

  Ik vind:
  -het spel leuker dan 1&2, daar raakte al heel snel het doen van missies zat, nu niet;
  -de spelduur voor mij lang genoeg, ik ben er al een aardig tijdje mee bezig en nog steeds maar op het tweede eiland;
  -de graphics leuk, niet 'verbluffend' of 'wonderbaarlijk', maar het ziet er gewoon goed uit (meiner Meinung nach);
  -de vernieuwde perspectiefmogelijkheden daadwerkelijk wat toevoegen;

  MAAR:
  -de graphics zijn nu ook weer niet zo mooi, dat ze deze systeemeisen rechtvaardigen (aanvankelijk liep het wel lekker op mijn systeem, maar naar later bleek vergt het tweede eiland meer van het systeem dan het eerste), ik vind het dus slecht geprogrammeerd;
  -de AI… je kunt eigenlijk gewoon niet van AI spreken;
  -er zitten rare knulligheidjes in die je anno nu niet meer verwacht in een spel dat uitkwam na paratrooper: wanneer een agent uit zijn auto stapt en jij even een klein eindje wegrijd, om daarna weer terug te komen, is de agent in het niets verdwenen en staat er alleen nog een lege auto :-?
  -de radiostations zijn best grappig, maar als je toch twee cd's voor het spel tot je beschikking hebt, waarom dan niet een uur of 15 aan radio erbij geleverd?


  Kortom: ik vind het echt een leuk spel, ondanks dat ze HEEL wat steken laten vallen.
 • [quote:77d2a8d463="turbulence"]Er zijn hier vast nog wel Halflife spelers op het forum, en bij halflife lade hij zelfs al weer een ander stuk in na ongeveer 5 minuten lopen, of zodra je een ander gebied betrede, en iedereen was zo te spreken over halflife… nou ik niet!!!

  ik snap niet hoe je het beste spel van 2002 kan afkraken, want als je dat doet, dan heb je in mijn ogen er echt geen verstand van…

  [/quote:77d2a8d463]

  Die 2e zin daar komt niet echt overeen met de eerste :) Jij kraakt het spel van de eeuw daar ff af … gelukkig ieder zijn eigen mening :)
 • bij mij loopt het spel zeker te slecht om te spelen, en ik heb toch een redelijk snel systeem P4 1,7 ghz, 512 mb, en gf2 32 mb

  Hoe hebben jullie die problemen opgelost? ik heb die update van win ook al
 • Snap ik niet.. Bij me schoonouders loopt ie op een AMD Athlon 1ghz met een GeForce 2 mx 32mb op 800x600x16 nog prima.
  Daar staat "Trails" wel uit. dat scheelt een hoop. probeer dat eens.
  anders nieuwe drivers voor je videokaart. 27.42 drivers draaien het best met de GeForce 2. download die @ www.guru3d.com
 • Qua performance is het een heel vreemd spel … waar anderen met een 2+ GHz problemen beweren te hebben hebben anderen met een 800MHz cpu geen enkel probleem. :(

  Graphics : op wat punten na stukken beter dan de PS2-versie, maar zeker geen Morrowind (dat op zich al veeel meer van een pc eist)

  AI : als je te voet bent en de achteraf steegjes op zoekt zijn de 'agenten' wel wat idioot, maar dat gold in de vorige delen ook. Misschien dat het hele 3d-gebeuren hun parten speelt ?

  Missies : redelijke variatie en naar mijn idee minder tijdsgebonden missies dan in de vorige delen (in deel 1 was alles aan een tijdslimiet gebonden, maar in GTA3/eiland 1 heb je vaak genoeg geen enkele limiet)

  Muziek: ach smaken verschillen. Ik vind Lips+Flashback+DoubleCleff op zich leuk genoeg. De mp3-radio is vooral leuk als je favoriete muziek tijdens een achtervolging aan zet.

  Het enige echte minpunt (waar de overige delen ook last van hadden!) is het feit dat het verkeer nog steeds nep is (alleen binnen een beperkte radius is er 'verkeer' & voetgangers).
  Overigens heb ik wel het idee dat deze cirkel smaller is dan in deel 1 waar je met gemak een kettingexplosie van een tiental auto's kon opzetten.
 • Nou ik vind dat van turbulence niet kloppen. Zegt dat hij met zijn sis 64mb onboard shared geheugen het best kan draaien. :lol: :lol: Ik heb precies hetzelfde systeem en het loopt voor geen meter!! :evil: Zit een goeie lg flattron monitor aan. Draai(de) het op 800x600x16 en had de draw distance op 3 blokken. Trail uit. Dat is een strieminne (fries) kaart!! Heb er nu een Nvidia Riva TNT 2 32Mb inzitten loopt nu stukken beter. Nu 800x600x32 en de draw distance volledig! :lol:

  nog ff een paar punten voor het spel.
  + Leuke graphics.
  + Mooi dat alle onderdelen er zo afvliegen

  - SLECHTE besturing.
  - camera is heel irri als je loopt
  - niet verslavend (2 was veel leuker)
  - Veelste kleine levels
 • Ik heb heb nog een laatste opmerking.

  Ik heb net de laatse missie gehaald en dus het spel uitgespeeld (bij stats staat echter 77%) ik vind als eind oordeel dat het spel te snel is uitgespeeld en dus te klein. (binnen 3 weken uitgespeeld) :(
 • als je idd puur en alleen op de missies concentreerd dan heb je het vrij vlug uitgespeeld (tenminste dat beweren sommigen).
  Maar vergeet niet dat je meer kunt doen dan dat.
  Je hebt altijd nog de 3 mini-missies (ambulance, politie & brandweer) waar je kunt proberen je 'record' te verbreken (er schijnen bonussen te verdienen te zijn als je x aantal missies hebt afgemaakt).
  En je kunt genoeg rotzooit maken … (ik vind het tenminste geinig om te zien hoeveel ik kan kapotmaken voordat de politie me te pakken krijgt).
 • ik had 100 van de 100 packeges gevonden

  in elke stad meer dan 20 police missies (per 10x krijg je een police bribe)

  in elke stad meer dan 20 Fir fither missies (als je er zo 60 haalt dan krijg je een flame thrower die bij je hideout respawned)

  de Ambulance missies vond ik niet zo cool en ik heb ook tig Taxi missies gedaan.

  verder heb ik alle autos nar de 2 Import/export locaties gebracht en heb alle rijks voertuigen naar de "crane" gebracht.

  Ik heb dus niet simpelweg alle missies gedaan :)
 • dan ben ik superslecht … want ik ben nog niet eens van eiland 1 af … (of je hebt iedere dag minimaal een paar uur besteed aan het spel).

  Eerlijk gezegd vind ik het enige echte nadeel van GTA dat het verkeer zo nep is. Ik wou dat je in de pc-versie in ieder geval wat meer ruimte had voordat het verkeer in het grote niets oplostte … :(
  (bv een auto bij je 1ste schuilplaats parkeren en dan hem nog terugvinden als je van je 2e schuilplaats terugkwam)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.