Vraag & Antwoord

Games

vast in sof 2 rebellenkamp

Anoniem
SurfDude
8 antwoorden
 • ik zit vast in het rebellenkamp in Colombia, degijzelaar is uit de kooi bevrijd en de explosieven zijn weg, als het goed is moet ik met die explosieven het hek opblazen, met de use key gebeurt er niets, wie weet de oplossing?
 • Je moet doen wat de baas zegt. Ik ken het probleem wel, je kan pas die poort opblazen als de baas het zegt. Je bent dus waarschijnlijk iets vergeten te doen in 1 van de huizen. Loop nog eens door de 3 laatste gebouwen en wellicht moet je nog iets zien / iemand kapot schieten.

  —-

  en als je wel alles gedaan hebt dan moet je dicht bij de poort gaan staan en de use knop indrukken. (zelfde als een gesloten deur openbreken, het tekentje van explosieven verschijnt onderin beeld)
 • Thks ook van mij Yellowman; ben zelfs wolfenstein maar weer gaan spelen….
 • np, wolf heb ik ook nog wel liggen maar sof2 is veeeel beter.

  Ik zat trouwens op dat punt ook een tijd vast. Had alle huizen al 2 keer doorlopen en wilde het bijna opgeven. Ben toen nog 1 keer het laatste huis binnengegaan (niet die met die biohazard dingen, maar die daarvoor) en werd plotseling vanuit het niets doodgeschoten. Toen ik het klote ventje had gevonden en doodgemaakt kon ik de poort wel opblazen.

  suc6 ermee
 • bedankt voor de oplossing, net als de vorige speler werd ik ook konstant dood geschoten door een voor mij onzichtbare vijand eindelijk heb ik hem kunnen uitschakelen en dus lekker verder met sof 2!!!
 • kwestie van vaak saven natuurlijk is gewoon de beste tactiek en dus kun je ervoor zorgen dat je niet zoveel leven kwijtraakt.
 • [quote:8de80fed2f="Sikkens_Software"]kwestie van vaak saven natuurlijk is gewoon de beste tactiek en dus kun je ervoor zorgen dat je niet zoveel leven kwijtraakt.[/quote:8de80fed2f]

  ALs je op hogere moelijkheids graad speelt "guns fo hire"of "Consultant" of nog hoger kan je helemaal niet [i:8de80fed2f]vaak[/i:8de80fed2f] saven.
  Is overigens wel zo spannend ook. :)
 • Nee, ik kan maar 3 keer saven, je wordt best vaak verrast, maar dat geeft wel extra spanning, je moet meer op je hoede zijn, altijd een zoveel mogelijk magazijn ect.

  Ik vind hem heel goed, zoals een echte shooter moet zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.