Vraag & Antwoord

Games

GTA 3, Wapenwinkel?

Anoniem
None
15 antwoorden
 • Ik heb net gta3 en ben nu bij de missie waarbij je moet racen. Ik wil graag eerst eens wat wapens kopen maar ik kan die winkel niet meer vinden. Kan iemand mij uitleggen hoe ik er moet komen. (Vanaf de garage of zo)
 • [quote:ac2982ce47="sdk"]Ik heb net gta3 en ben nu bij de missie waarbij je moet racen. Ik wil graag eerst eens wat wapens kopen maar ik kan die winkel niet meer vinden. Kan iemand mij uitleggen hoe ik er moet komen. (Vanaf de garage of zo)[/quote:ac2982ce47]

  De gunshop ligt vlakbij je de paint en spray, en die ligt weer bij je huis om de hoek.

  Als je van je safehouse de straat zuidelijk rijdt, en de eerste afslag links en je rijd rechtdoor kom je onder de rails een tunnel tegen waardoor je ammunation al ziet liggen.

  Je zou ook gunsgunsguns kunnen intikken, meteen hierna nog eens guns verdubbeld de ammo. Maar dat is een cheat.

  Waarom sla je een mafioso niet gewoon overhoop todat hij geld en wapens opgeeft? Zijn die in zwart geklede mannetjes die in bepaalde wijken rondlopen? Let wel op dat er maar één in de buurt is, anders gaan er 4 tegelijk op je schieten.
 • Nog een advies. Koop in de winkel een revieuw met landkaarten van de drie eilanden. Zonder deze kaarten had ik meer dan 3 dagen nodig gehad om het hele spel uit te spelen!
  [edit] vergeet dat laatste, kijk hier het is de een GTA III site maar ze hebben tenmminste wel kaarten!

  http://www.rockstargames.com/grandtheftauto3/flash/main.html

  [edit] doe toch maar het eerste deze kaarten zijn slecht :-?
 • Die kaarten zitten standaard bij GTA3 … dus tenzij je warez gebruikt heb je ze.
  // –
  Wat wapens betreft :
  - kijk uit je doppen : op eiland 1 vind je een pistool, shotgun (bij een van de flats in de buurt van je garage) & molotov cocktails (in de tunnel bij 8ball staan 4 zwervers … )

  - verzamel de 'pakketjes', na een aantal pakketjes krijg je o.a. een gratis pistool bij je garage

  - volg de missies en je wordt vanzelf naar ammu-nation gestuurd om daar ff een pistool op te halen …

  - en de 'mafia' (mannen in het zwart) die je in de italiaanse buurt vind willen je soms een pistool 'geven' als je 'per ongeluk' iemand overhoop rijdt (voordeel is dat ze dan niet op je schieten ;))
 • en na eentijdje komt de uzi ook op voorraad bij de Ammunation. btw: als je in de Red light district (vlak aan het water) de trap richting het treinstation oploopt, en dan het middenstuk tussen de 2 rails oploopt en dan naar rechts loopt kom je in loop van de tijd een dak tegen spring hierop voor een AK47…
 • Zeg die flashkaart is wel leuk maar is er nergens op internet een kaart netzoals die van gta 1 te vinden? (Dus van bovenaf endan symbooltjes voor de belangrijke gebouwen) ik kon het niet vinden.
 • Hoezo op internet ?
  De kaart van alle eilanden zit bij GTA3 in de doos … tenzij je er eentje wilt met nog meer detail (zoals de plaatsen van pakketjes e.d. ).
 • he man gebruik dan lekker cheats/////

  ik vint het leuker zonder maar af en toe zijn cheats ook wel oke :wink:
 • Het gaat er nu over of iemand weet waar ik de gta3 kaarten van i-net kan halen
 • ALs je in de buurt van Portland docks op het dak kijk zie je dat er ergens een mp16 ligt.
  8)

  Alleen probeer die maar eens te pakken :D
 • [quote:b13ac6c4a2="Foolman"]ALs je in de buurt van Portland docks op het dak kijk zie je dat er ergens een mp16 ligt.
  8)

  Alleen probeer die maar eens te pakken :D[/quote:b13ac6c4a2]

  geen probleem…

  ergens verderop kan je op de railtracks komen. als je dan via de railtracks vlak bij de Doog food fabriek op het dak springt loop je er zo heen en heb je alle leuke goodies die op dat dak liggen
 • Waar is de Cochrane Dam? Ik heb gehoord dat hier ook een import/export garage is. (Ik ben op eiland 2 is ie op 3 of zo?)
 • een wapenwinkel kun je ook heel makkellijk vinden door te letten op van die vraagtekens (?) in zo'n rondje (info), op de stoep. bij dat vraagteken is de wapenwinkel. :wink:
 • [quote:7852a0e102="sdk"]Waar is de Cochrane Dam? Ik heb gehoord dat hier ook een import/export garage is. (Ik ben op eiland 2 is ie op 3 of zo?)[/quote:7852a0e102]

  Als je op het 3e eiland zit kan je die dam niet missen :D
 • op 2e eiland volgens mij, moet je de heletijd langs het water rijden met je gezicht riching linker eiland, als je lang genoeg rondjes rijd kom je een klein zij weggetje tegen naar de barracks, hie vind je : shotgun, sam, en colt… kost wel geld :S

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.