Vraag & Antwoord

Games

Half-life Counter-strike rulezzz

Anoniem
None
59 antwoorden
 • He lui deze game moeten jullie echt eens proberen man echt super vet / realisaties

  ik post nog wel een paar Screenshots.

  deze volgen nog

  greetzzz wingman 8)
 • hier een Screenshot
  [img:321bac33e0]http://www.counter-strike.net/pics/pic21.jpg[/img:321bac33e0]
 • Okeej, ziet er erg slecht uit bij jou! Wat zijn jouw pc specs? En CS is ondertussen al vanaf 1998, maar dat maakt niet uit :) Ik speel het zelf ook nog wel eens…
 • Ik vind het lame, sorry dat ik het zo moet zeggen, ik dacht altijd "zo'n cool spel wil ik ook hebben" maar het valt vies tegen :x
 • CS sucks CS was nog wel leuk voordat ze 'commercieel' gingen om precies te zijn CS was nog leuk tot de een na laatste beta voor dat ze in die generation box terechtkwamen toen waren er al veel cheaters wallhax aimbots etc etc en het is nu alleen maar erger ondanks deathguard en valves anti cheat spul.
  er zijn leukere en beter halflife mods te vinden (en dat is niet alleen mijn mening)day of defeat, firearms, frontline force om er een paar te noemen en ze zijn ook gratis) ze zijn niet zo populair als counterstrike maar dat wil niet zeggen dat ze slechter zijn of dat er niets aan is.
 • ik heb hem nooit geprobeerd ook al heb ik hem wel (half-life generation)
  dat komt mede door de pecs van het internet pctje en de snelheid ervan
 • ik speel het al zo'n 2 jaar (en daarvoor ook al wel eens maar had toen nog een trage pc en geen kabelinternet). In het begin vond ik het erg leuk, maar het spel zuigt nu steeds meer.. ik heb het gisteren sinds lange tijd weer es gespeeld en op allebei de servers waar ik speelde zaten 1 of 2 cheaters die het voor de rest verziekten. Ben toen maar weer gestopt. Die nieuwe updates worden ook alleen maar verrotter.. je kunt nu niet eens meer normaal springen, en met elke update neemt het aantal lucky headshots ook weer toe.
 • :o [b:ad83a85c3e]Is dit het[/b:ad83a85c3e]

  Iedereen is zo geil van dat spel.
  Ik begrijp nu niet waarom. :roll:

  Ik heb het zelf nog nooit gespeeld hoor, dus misschien maakt de gameplay alles goed.
  Maar MOH is nu mijn favoriete online game.
 • [quote:32473209e7="HIDMAN-X"]:o [b:32473209e7]Is dit het[/b:32473209e7]

  Iedereen is zo geil van dat spel.
  Ik begrijp nu niet waarom. :roll:

  Ik heb het zelf nog nooit gespeeld hoor, dus misschien maakt de gameplay alles goed.
  Maar MOH is nu mijn favoriete online game.[/quote:32473209e7]
  Ik denk dat de grootste reden waarom Counterstrike zo populair is is dat er tig hacks (wallhacks, aimbots en wat al niet meer) te vinden zijn op het internet wat die kleuters die dit soort troep gebruiken niet beseffen is dat ze zo het spel verpesten.
  Een andere reden is dat het ook gratis te verkrijgen is zoals vele mods (zowel die van halflife als Unreal Tournament etc etc)
  Je hebt er dus alleen Halflife voor nodig en dat spel is nu rete goedkoop.
 • Nee hoor Cs is zo leuk om alles het is supper realisties :lol:
 • [quote:0ed4e9cf2f="W1N9M4N"] realisaties [/quote:0ed4e9cf2f]

  [quote:0ed4e9cf2f="W1N9M4N"] realisties [/quote:0ed4e9cf2f]

  Wat is het nou? realisaties of realisties?

  Of beide niet maar gewoon realistisch :lol:
 • [quote:097ef84504="W1N9M4N"]Nee hoor Cs is zo leuk om alles het is supper realisties :lol:[/quote:097ef84504]
  Droom maar lekker verder CS is ALLES BEHALVE realistisch.
  Als CS realistisch is zijn de prammen van Pamela Andersen echt.

  Trust me CS is NIET realistisch iedereen die dat zegt moet maar eens gaan paintballen en dan 'bunnyhoppend'/op en neer springend je maten proberen te raken dat lukt je nooit en je bent na 30 seconden dood op van al dat gespring.
 • Idd.

  Als je realisme wilt zien, dan zou je eens UT: Infiltration moeten spelen, dat is pas realisme. Niet als een kip zonder kop springend rond rennen net als in CS.
 • ha, dat is even erg :lol: :P
 • Jij hebt kennelijk nog nooit INF gespeeld.
 • oude versies ervan :)


  maar Ghost Recon en de R6 serie blijven toch realistischer :P
 • standaard Inf is onrealistisch (je kunt vrij hard & ver rennen, ook als je meerdere wapens hebt), maar als je 'Real Aim'-mutator gebruikt (zie de Inf-forums) dan worden de grootste problemen opgelost.
 • Ach ik speel al zo lang CS, en het klopt het is er de laatste tijd alleen maar op achteruit gegaan. Ik vindt het niet zo leuk omdat he zo 'realistisch' is ofzo. Gewoon, de teamplay, de eenvoudigheid, het grote wapenarsenaal met allemaal hun eigen bijzonderheden en de eenvoudige maar erg leuke maps.

  Waar ik me wel letterlijk kapot aan erger is dat je maar 2 seconden stil hoeft te staan voordat ze je een camper noemen en dat je maar een score hoeft te hebben van 20 kills en 5 deaths bijvoorbeeld voordat ze je al een cheater noemen, wat ze dan niet beseffen (de gene die dat zeggen) is dat die score komt doordat ze zelf zo mislukt spelen.

  Het enige wat nog ontbreekt is de 'tekst mute' functie zodat je het gezever niet hoeft aan te horen/zien.
 • :( het zijn niet alleen CS-servers die die CS-ziekte kennen … het lijkt gewoon 'mode' te zijn om on-line tijdens het spelen te klagen over 'campers' & 'cheaters' ipv eerst na te denken over je eigen fouten/stommiteiten.
 • Dat is idd zo, al vind ik wel dat sommige manieren van campen echt lame zijn. Verder is er bijvoorbeeld bij SF altijd gezeik als je de shotgun gebruikt, omdat je iemand er in 1 schot mee neermaait van dichtbij. Alleen vergeten ze dan even dat hij useless is bij langere afstanden, dan moet ik het meestal afleggen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.