Vraag & Antwoord

Games

[XBOX] Welk spel de moeite waard om te kopen ?

Anoniem
VTec
2 antwoorden
 • Ik wil één dezer dagen een nieuwe XBOX spel gaan kopen, maar zit nog te kijken welke game nu de moeite waard is. Momenteel ben ik in bezit van HALO, DOA3 en Rallisport Challenge.
  De volgende games hebben in iedergeval mijn intresse, maar welke moet ik kiezen ?

  - Ultimate Fighting Championship: Tapout
  - Spiderman
  - Project Gotham Racing
  - SSX Tricky
  - Buffy the Vampire Slayer

  Iemand ervaring met bovengenoemde games ?
 • SSX Tricky was op de PS2 leuk, maar schijnt op de X-box problemen te hebben met het aanhouden van een constant aantal fps.

  Spiderman kreeg op de PS2 goede reviews dacht ik … maar of de XB-versie net zo goed is ? + het is een platform-achtig iets. Met een keer uit spelen heb je het volgens mij wel gezien.

  B:TVS lijkt me ook aardig qua idee, maar of de uitvoering (qua controls) en gameplay net zo goed is ? Het is een spel n.a.v. een tv-serie en m.i. daardoor al gedoemd te mislukken.

  UFC : ik heb het idee dat je beter een ander vechtspel kunt kiezen (Soul Calibur 2 of Virtua Fighter 4 of misschien een ander dat voor de XB is gepland)

  Misschien kun je beter de spellen in de winkel proberen te spelen ? sommige speciaalzaken willen je daar best de gelegenheid voor geven als je het vraagt (en niet te druk is denk ik).
  Of anders wachten totdat er op een coverdisk een demo verschijnt (ik had tenminste laatst in de winkel een 'officieel' X-box tijdschrift+CD gezien …).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.