Vraag & Antwoord

Games

Alweer een Wolfenstein vraag (mision3)

Anoniem
Bockempiep
3 antwoorden
 • He gamers! Ik zit in de soep met dat ene level waarin je in het bos wordt gedropt en dan moet zorgen dat je het alarm niet af laat gaan. Maar bij mij gaat dat alarm steeds af, wat ik ook probeer. Is hier een truc voor of zo… :cry:
 • Je kan die knoppen van t alarm stuk schieten :D
  Maar waar zit je precies? op welk stukje loop je vast?
  Ik hoorde van idereen dat die missie heel makkelijk was, maar zat zelf ook een tijdje vast. Op het punt dat 2 moffen met elkaar aan het praten zijn en er ook nog eens zo'n wachttoren staat.
  Dan moet je dichterbij sluipen en ik dacht eerst die wachtpost neerhalen, dan die 2 moffen die op je af komen mollen en in ieder geval voorkomen dat ze op die knop klikken.. :)
  Ik heb het zelf ook een aantal keer overnieuw moeten doen hoor :roll:
 • [quote:cee3bfffd3="Bockempiep"]He gamers! Ik zit in de soep met dat ene level waarin je in het bos wordt gedropt en dan moet zorgen dat je het alarm niet af laat gaan. Maar bij mij gaat dat alarm steeds af, wat ik ook probeer. Is hier een truc voor of zo… :cry:[/quote:cee3bfffd3]

  Je moet ten eerste zorgen dat je niet onnodig gezien wordt (logisch) en ten tweede dat de duitsers niet gaan schieten, want dan gaat die gast in die toren het alarm aan zetten. Ik kwam er door door heel veel te saven (het is tenslotte een stealth missie en als er maar iets mis gaat gaat het alarm, zoals je zelf ook al aangaf).

  Ik weet niet meer precies hoe ik ben gelopen in het level, maar het is handig om opzoek te gaan naar de supply drops (zit een of andere sniper gun bij).

  Met de info op de volgende link moet het verder wel lukken denk ik: http://www.planetwolfenstein.com/sp/walk/m3l1.shtml

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.