Vraag & Antwoord

Games

Een paar vraagjes over Unreal Tournement

Anoniem
BA
33 antwoorden
 • no.1 AIMBOT
  Dit fenomeen kennen de online gamers wel, ik weet wel dat die super goed is met mikken, maar wat is aimbot eigenlijk presies?


  no.2 meerdere MODS
  ik heb nu operation na pali geinstalleerd, maar kan ik daarnaast nog mods zetten, zoals strike force of GODZ en dat alles gewoon werkt?
 • 1. Aimbots zijn voor lamers. Wat ze dus doen is voor jou schieten en mikken, en soms bukken ze ook automatisch. Het enige wat een gebruiker dus nog hoeft te doen is rondjes lopen.

  2. Ja dat kan, alle mods kunnen tegelijk over UT heen.
 • Aimbot is een script/prog/addon dat doet wat het zegt, het aimt ipv dat jij dat als persoon doet. Kortom altijd raak schieten.
  Je haalt ze er over het algemeen vrij makkelijk uit door de zeer plotselinge bewegingen die ze maken.
 • ik heb nu toenet, GODZ, StrikeForce, TacticalOps, UT4ever (operation: Na Pali had ik al geinstalleerd), ik ga es wat installeeren :D
 • Yep. En ze hebben een heel erg korte reactietijd, dus als ze om een hoekje komen binnen 0.1 sec een headshot maken ed :( Als het echte lamers zijn dan zal je ook vaak zien dat ze met een sniper rifle rushen gaan etc, omdat het dan toch 1 shot 1 kill is.
 • Mijn UT map puilt uit, 1,85GB oid :o , vettig irri. ik heb dan nu in totaal geinstalleerd:

  -Unreal Tournement
  -UT 436patch
  -UT bonuspack 1,2,4
  -UT inoxxPack
  -DBZ models+voices
  -dm-brunel (map)
  -GODZ v115
  -Operation: Na Pali
  -ONPpatch110
  -StrikeForce175 (wel wat beter dan CounterStrike :D )
  -TacticalOps315
  -Unreal4Ever V6
  -U4ever V602 patch

  Het enige wat niet werkt is U4ever :cry: , en wat vinden jullie van mijn inventaris :) , als iemand nog tips heeft mag die rustig posten hier.
 • probeer swat een te vinden voor ut
 • SWAT was de oude naam van TactOps …

  Je mist nog een paar :
  - Infiltration 2.86 (als je SF aan kunt, dan moet dit zeker lukken ;))
  - Unreal Fortress (beta2v8 is dacht ik officieel de laatste, maar binnenkort zou eindelijk 'Gold' uit moeten komen)
  - Thievery : zou a.s. vrijdag gereleased moeten worden …
  - Night's Edge
  (links : zie mijn site of planet Unreal
  of Beyond Unreal;))

  btw : mijn UT map is 6 Gigabyte … maar ik heb wel de 'grote' mods los ge-installeerd staan. Dat vond ik voor mezelf vanwege m'n werk aan de bot-editor wat handiger (nee dat heeft niks met aimbots te maken … )
 • Thanx JaFo, ik heb toenet effe, Unrealfortress, Infiltration, NightsEdg en JungleWarfare gedownd(Getright, ROXX :D ) ik ga zodalijk installeeren.

  Ik heb ook "5CubesMapPack" gedownd. Mijn vraag is, kan ik deze maps gewoon in mijn maps, map zetten en dat ze het dan doen?
  BTW er zit een 'umx' en een 'utx' file bij wat moet ik daar mee doen?
 • .UTX = textures
  .UMX = muziek
  .uax = geluid

  in het algemeen : gewoon kijken waar je meer bestanden met die extensie staan in je UT-map en ze daar neerzetten.
  Alleen opletten als je bestanden met dezelfde naam tegenkomt.
  Probeer dan in ieder geval het origineel te bewaren …
 • gaat dit al over ut 2003 ¿¿¿

  anders (als het gwoon ut is): waar heb je dbz mod vandaan?

  JL
 • [quote:3db2c55f88="Jongetje Leo"]gaat dit al over ut 2003 ¿¿¿

  anders (als het gwoon ut is): waar heb je dbz mod vandaan?

  JL[/quote:3db2c55f88]

  Now, dit gaat niet over UT2003 (Ik hoop dat daar goeie voor komen :D )

  Voor UT zijn geen DBZ mods, het enige wat in de buurt komt is "godz" , Hier zijn geen DBZ characters en stemmen bij, alleen maar je kunt 'beam' attacs doen, dus deze is niet interessant.

  Voor een goeie DBZ mod moet je "Bid For Power" voor Quake3Arena hebben, er is de laatste tijd een neppe mod in de ronde met de zelfde naam. dus je moet gewoon wat proberen. Over een tijdje komt ook DragonballQuake, uit dit word ook een goede mod voor Q3A, als íe er is dan meld ik het wel :) .

  BTW, coole Gohan avatar :D .
 • Het is van een gohan plaatje, als ie net zijn hidden powers heeft opgeladen, ik heb alleen het gezicht als avatar, maar de rest erbij is hemels…

  JL
 • [quote:2acbe4ab64="Jongetje Leo"]Het is van een gohan plaatje, als ie net zijn hidden powers heeft opgeladen, ik heb alleen het gezicht als avatar, maar de rest erbij is hemels…

  JL[/quote:2acbe4ab64]

  Dat is toch in het gevecht met Cell, he en dat is toch na dat het hoofd van android 16 kapot getrapt is. Als ik het goed kan herinneren.
 • [nou maar even off topic dan]
  Neeeeeeeeee, je gaat me toch niet serieus vertellen dat je die (eveneens) slecht getekende Pokemon-rip-off DragonballZ cool vindt? Willen allemaal de duurste videokaarten, maar nemen genoegen met zo'n goedkope tekenfilm met een fps van 10.
  Ik heb het even geprobeerd. Maar toen die kneuzige Goku DRIE WEKEN (één aflevering per dag) deed over zijn gevecht tegen die verwijfde Frieza, waarbij ze er niet eens in slaagden elkaar een bloedneus te slaan (maar en passent wel de planeet verwoesten *proest*), begreep ik dat dit alleen bedoeld was om de laatste centjes te persen uit de zakken van 10-jarigen.
  [/off topic]
 • Ten eerste, what the fuck heeft DBZ met pokemon temaken :-?

  Ten tweede, DBZ was iets van tien jaar eerder dan pokemon, dus ga me niet vertellen dat DBZ een rip-off van pokemon is. :x

  Ik moet toegeven dat het gevecht met Frieza erg langdradig was en Frieza is inderdaad ontzettend verwijfd.
 • De relatie tussen Pokemon en DBZ is
  -dat het allebei keihard zuigt,
  -dat het allebei verschrikkelijk slecht getekend is (figuren bewegen totaal niet soepel en er wordt steeds zo min mogelijk geanimeerd, dus alle tekeningen stil laten staan en alleen de mond bewegen, dat soort grappen), veel afleveringen voor heel weinig geld uitpoepen is het doel,
  -dat het allebei vol zit met slap nepgeweld (in kinderseries hoort eigenlijk helemaal geen geweld thuis, maar figuren of beesten malkander naar de tiefus laten slaan zonder één enkel fysiek gevolg is echt volslagen belachelijk),
  -dat het beide bedacht is om kleine kinderen hebberig te maken en ze te drijven tot het zeuren om belachelijk dure, gehypte troep,
  -dat het verhaal het niveau heeft van een pornofilm, volslagen nonsens door blijven rekken, om maar zoveel mogelijk afleveringen op te kunnen hoesten.

  Dit is een kleine selectie van overeenkomsten.

  De chronologie van de tekenfilms is niet relevant. Het gaat niet er niet om of het de voor- of achterkant van de drol is, het gaat erom [i:cb956f7e86]wat[/i:cb956f7e86] 'ie is en [i:cb956f7e86]waar[/i:cb956f7e86] 'ie vandaan komt.
  Nee, doe mij maar Cow & Chicken, the Simpsons of Ren & Stimpy.

  Fijn dat we het eens zijn over dat gevecht tussen Frieza en Goku, ik begon me destijds werkelijk vertwijfeld af te vragen of er mensen waren die dat serieus spannend vonden. ;-)

  P.S. Ik kom momenteel misschien niet zo vriendelijk over, dat komt omdat ik net uit bed kom na een zware nachtdienst en geteisterd word door een verzengende chagerijnigheid. :evil:
 • nog iets over slecht geanimeerd: moet je het pokemon spel eens vergelijken met het dbz spel :lol: :lol: :lol:
 • Het spel ken ik niet. Is er een spel voor de pc?

  Discussie maar staken denk ik, opdat de toorn des Moderators niet ontbrande (wegens het off topic gezwets) ;-)
 • Waarom zet ut m'n boss scin steeds terug naar de standaard scin; irritant!!!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.