Vraag & Antwoord

Games

Red Faction

Anoniem
Scum
6 antwoorden
 • Ik kan momenteel niet verder in Red Faction en weet niet of dit nu het einde van het spel is of niet.
  Ik zit in een level waar ik de soldaten heb gedood, dan gaat er een zuil naar beneden en stuitert Capek op en neer met een of ander magisch ding die mij daarmee van de sokken schiet. Tegelijk komt Eos binnen die op Capek begint te schieten.
  Als ik Capek probeer aan te vallen ben ik direct gevloerd en kan ik opnieuw beginnen, als ik dat niet doe en ik ren de zaal door en verdwijn door een deur, waarachter weer wapens etc liggen, dan zie ik verderop in de gang weer een deur, maar kom nooit zover want dan is Eos gedood en is het spel uit want dat schijnt dan de leider van de revolutie te zijn en zonder Eos is het spel uit.
  Kan iemand mij vertellen of dit het einde van het spel is en anders mij een tip geven hoe verder te gaan

  Bij voorbaat dank
 • heheh, je zult Capek toch echt moeten verslaan :P

  Het is moeilijk, ik weet het (heb er ook een aantal keer over gedaan). Maar je moet ook geluk hebben. Blijf vooral op hem schieten en na een tijdje verdwijnt die bol om hem heen. Dan is het zo gebeurd.

  (ps. bljif niet stil staan)
 • er zit zo'n gat in de muur bij die ammo en guns, daar moet je doorheen snipen, daarna weer dekking zoeken, dit heletijd herhalen totdat ie dood is , zo heb ik het gedaan.
 • [quote:53497b2a13="Mythical"]er zit zo'n gat in de muur bij die ammo en guns, daar moet je doorheen snipen, daarna weer dekking zoeken, dit heletijd herhalen totdat ie dood is , zo heb ik het gedaan.[/quote:53497b2a13]

  ikkuh als een aap door die ruimte rennen en tegelijk schieten :D
 • Hoe ik het gedaan heb weet ik niet meer, maar het lukte me niet in de eerste keer! :-D
  Hehe, de jeugd van tegenwoordig is geen eindbazen meer gewend ;-)
 • [quote:8b80fff482="Count Uilesnor"]Hoe ik het gedaan heb weet ik niet meer, maar het lukte me niet in de eerste keer! :-D
  Hehe, de jeugd van tegenwoordig is geen eindbazen meer gewend ;-)[/quote:8b80fff482]

  idd ;)

  (die gebruiken voor alles cheats*)

  *tip?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.