Vraag & Antwoord

Games

GTA 3 - missie

Anoniem
None
21 antwoorden
 • Hallo,

  Het lukt mij gewoon niet om de race-missie te halen, heeft iemand misschien tips of is er misschien een code dat ik deze missie over kan slaan?

  greetz Ingrid :roll:
 • Zorg dat je een snelle auto pakt (zo'n zwarte met van die vlammen op de zijkant geschilderd bijvoorbeeld).
  Zorg dat je met een gamepad speelt en niet met het toetsenbord. Speel zelf met logitech Wingman, gaat perfect, goeie handrembocht!
 • Ik heb em gehaald met de FBI auto, je moet buiten een snelle auto ook een auto met een fatsoenlijke wegligging hebben en die zijn er maar weinig.
 • Ik heb hem met de "taxi" gehaald. redelijk snelle auto. (lang niet zo snel als van je tegenstanders) maar een hele goeie wegligging.
  Hun vlogen uit de bocht terwijl ik relaxed de route afreed.
 • [quote:908f422b0a="Speedy"]Ik heb em gehaald met de FBI auto, je moet buiten een snelle auto ook een auto met een fatsoenlijke wegligging hebben en die zijn er maar weinig.[/quote:908f422b0a]

  jah, maar die auto krijgen lukt je ook alleen maar om te cheaten, want die FBI lui zijn zo irritant als de pest, en tegen de tijd dat je bij de sprayshop bent ben je al een paar keer goedgeraakt, of geflipt…

  Maar welke race missie bedoel je, er zijn er 2 he, eentje op 1e eiland, die georganiseerd door EL burro en eentje op 2e eiland georganiseerd door die rasta lui, die 1e is idd beter te halen met een snelle auto, mijn tip is: ga naar de junkyard, ergens bij de bombshop van 8-ball, daar is een garage in de buurt met een banshee daar binnen in, schiet de ramen stuk, of ram er een auto doorheen en pak die auto, dan haal je het wel,

  voor die 2e missie, zoek gewoon ff rond er rijden zat banshees en stingers rond..

  suc6.

  BTW: er is niet een directe cheat om een missie overte slaan
 • Ik heb het heel anders aangepakt, ik heb het met een patriot gedaan. Deze auto's zijn redelijk snel, hebben een goede wegligging en zijn onmogelijk lomp. Door flink op mijn concurrenten in te rammen tijdens de race kon ik een flinke voorsprong opbouwen :-)
 • Bedankt voor al jullie reacties.
  Het is trouwens de missie "Von Heist" (volgens mij) dat je een telefoon moet beantwoorden enzo, in ieder geval niet op een eiland.
  Ik heb het al een paar x met een vlammenauto geprobeerd maar dat lukt niet.
  Verder heb ik wel een Microsoft gamepad maar daar zijn de stuurknoppen aan elkaar vast, das dus ook niet zo handig.
  Enne welke auto is de Patriot?
 • als het echt niet lukt kan je het met een cheat proberen. Ga in de buurt van de start lijn staan en toets bangbangbang. alle auto's in de buurt ontploffen dan. je jat je ergens een willekeurige auto en rijdt op je gemak de race.
 • [quote:c6c2f5e4e6="turbulence"][quote:c6c2f5e4e6="Speedy"]Ik heb em gehaald met de FBI auto, je moet buiten een snelle auto ook een auto met een fatsoenlijke wegligging hebben en die zijn er maar weinig.[/quote:c6c2f5e4e6]

  [/quote:c6c2f5e4e6]

  Die heb ik gewoon gehaald hoor, niks geen cheat aan. Redelijk makkelijk gegaan ook nog.

  Patriot is meen ik die Hummer look a like (grote jeep)
 • Hey,

  Die cheat bangbangbang lukt wel, maar dan is je mission failed…
  DE slimme jongens…
  :-?
 • Ik heb de missie gehaald! :D
  De tip dat je de auto bij 8 balls moest pakken was de gouden tip!
  Thnx! :D

  greetz Ingrid
 • Heb de tweede racemissie (eerste van tweede eiland) met een vrachtauto (!) gehaald. Ik ramde ze allemaal van de weg. Toen ik 6 van de 15 had, raakte ik verdwaald, maar was toch ruim voldoende.

  De derde missie waarbij je telefoons moet beantwoorden heb ik in één keer gehaald. Heb de snelle auto gepakt die bij de ontmoetingsplaats met de Japanse dame staat. Je moet wel de kortste weg zien te vinden. Vlak voor de 1 na laatste telefoon (op de campus) kun je als je goed rijdt een heel stuk afsnijden over een grasveld met bomen. Terugweg zelfde verhaal.
 • Ook een zeer snelle en met een goede wegligging, is de Cheetah
 • En waar haal jij op het eerste eiland een cheetah vandaan?
 • goede vraag :)
 • [quote:df84f07a56="Count Uilesnor"]En waar haal jij op het eerste eiland een cheetah vandaan?[/quote:df84f07a56]

  Achter het tankstation net ff hoger is een parkeerterein met een autoshowroem waar precies 1 cheetah in staat.
  BTW: Elke keer staat daar een nieuwe voor je klaar, ik rij dan ook alleen maar cheetah.
 • oh, die wist ik wel te vinden… ik d8 ff dat een cheetah een ander karretje was ;)
 • Die in de garage achter dat tankstation is geen Cheetah (dat is de Ferrari Testarossa look-a-like), maar een Banshee.
 • [quote:88f0c6c87d="Speedy"]Die in de garage achter dat tankstation is geen Cheetah (dat is de Ferrari Testarossa look-a-like), maar een Banshee.[/quote:88f0c6c87d]

  :oops: sowwy!
 • Ook een mogelijkheid, alleen om een edge te krijgen,… is zoveel mogelijk vrachtwagens voor en achter je mederacers te zetten! Let wel op dan je niet over de blauwe cirkel rijdt anders bgint de race al. Zo moeten zij zicht eerst loswurmen en ben jij al enkele bochten verder!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.