Vraag & Antwoord

Games

Cool spel via netwerk?

Anoniem
Phruster
6 antwoorden
 • Hoi,

  Ik heb twee pc's (AMD Athlon XP 1800+ en AMD Duron 800) met een netwerk verbonden. Nu is de vraag welke games jullie aanraden om te spelen. Wij houden zelf van strategy games en elkaar overhoop knallen. Wat zijn aanraders?

  Alvast bedankt! 8)
 • wat d8 je van de red alert series??? Red alert 2, of Tiberian sun. Of eventueel om terug de tijd in te gaan, Age of empires, dune, Starcraft, weet ik veel er zijn zoveel coole rts games tegenwoordig, maar dit vindt ik wel een paar van de toppers

  wat ook wel cool is om tegen elkaar te spelen is Worms Armageddon..
 • De Red Alert series zijn bij ons al bekend. Red Alert 2 is echt superb, maar Tiberian Sun is vet nep! Verder zijn er niet echt veel strategische games die het niveau van Red Alert 2 halen.
 • Quake2
  Q3A
  UT
  De hele need for speed serie
  etc etc
 • Als je veel strategy wil, zou ik zoals al genoemd voor de age of empires serie gaan. Er kom BTW. Weer een nieuwe age of empires (ago of mythology oid) en ik denk dat je daar een leuke strategy game aan hebt
 • En over over-hoop-knallen gesproken:

  Soldier Of Fortune 1&2 zijn erg gaaf, zelfs met zijn tweeen.
  Jedi Knight 2: Jedi Outcast, erg stoer om lightsaber gevechten te doen.

  En wat ik zelf altijd er gaaf vond was Duke Nukem 3d. Is wel oud maar heel erg leuk… knallen knallen knallen!

  En natuurlijk UT en Q3A.

  Ook Return to Castle Wolfenstein (RTCW) en Medal of Honour: Allied Assault (MHAA) schijnen leuk te zijn maar die heb ik niet geprobeerd, misschien moet je daarvoor met meerder mensen zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.