Vraag & Antwoord

Games

SoF2: Stabiliteit & Kotsen

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Soldier of Fortune 2 loopt bij mij regelmatig vast. Bij bijvoorbeeld GTA3, UT2003 en Warcraft3 heb ik dit soort problemen helemaal niet. Zijn er anderen die dit probleem ook hebben?

  Wisten jullie al dat het mogelijk is in SoF2 om een tegenstander te laten kotsen? :D
 • [quote:25ebde2e3c="Count Uilesnor"]Wisten jullie al dat het mogelijk is in SoF2 om een tegenstander te laten kotsen? :D[/quote:25ebde2e3c]

  en kan je ons ook vertellen HOE? :P
 • [quote:915689a13a="Phruster"][quote:915689a13a="Count Uilesnor"]Wisten jullie al dat het mogelijk is in SoF2 om een tegenstander te laten kotsen? :D[/quote:915689a13a]

  en kan je ons ook vertellen HOE? :P[/quote:915689a13a]

  Ja je kan je broek naar beneden trekken met Ctrl+Alt+Spatie.
 • [quote:730a0118fb="Phruster"][quote:730a0118fb="Count Uilesnor"]Wisten jullie al dat het mogelijk is in SoF2 om een tegenstander te laten kotsen? :D[/quote:730a0118fb]

  en kan je ons ook vertellen HOE? :P[/quote:730a0118fb]

  Tja, je begrijpt dat een [i:730a0118fb]move[/i:730a0118fb] van dat kaliber nogal wat vergt van je techniek. Het is mij nog niet gelukt (ik ben vandaag pas begonnen met spelen).
  Maar als je deze link volgt, krijg je uitleg van onder andere een programmeur zelf :D

  //HIDMAN-X
  Je broek naar beneden trekken? Pff… Ik ken een toetsencombinatie waarmee je kunt zorgen dat je gekleed in niet meer dan een koppelriem je missie vervolgt.

  Over dat vastlopen trouwens: ik heb er om de een of andere reden geen last meer van :-? Eerst liep het spel om het half uur vast en toen opeens helemaal niet meer :-? :D
 • Ik heb er spijt van da'k het gekocht heb!'t is gewoon 50 euro weggegooid geld.Het draait bij mij voor geen meter,en zit telkens vast.
  Denk da'k MOHAA aanschaf.Heb daar nu een demo van,maar de graphics ervan zijn al vele malen mooier dan van Sof2.En ook het geluid is veel mooier,vind ik.
 • Vind je? Ik vind juist de GFX van SoF2 veel mooier. Kijk maar eens naar bijvoorbeeld het detail op de wapens van je teammates als je in Colombia zit, werkelijk heel goed gedaan :)

  Performance is wel wat aan te doen. Je moet ieg compressed textures gebruiken ipv 32 bits, dat is een echte performance killer.
 • Sof draait iid voor geen ene meter, ik ben nu in hong kong, maar telkens schokt het beeld en loopt ie vast. als ik een 360 graden draai maak slaat mijn comp ongeveer op hol :S
  is er al een patch uit? ik kan namelijk niks vinden.. :(
 • Nou, ik heb inmiddels geen problemen meer met het spel hoor. En ik vermaak me er kostelijk mee. De gfx vind ik dik in orde.
  Ik was juist prettig verrast door de performance, tot mijn verbazing was 1024x768x32 met high detail textures e.d. helemaal geen probleem, ik haal een goeie framerate:-)
 • Hij draait redelijk bij mij maar ik ben nu bij een stuk en dan moet ik snel bewegen, maar dit is iets te veel van het goeden. Het is niet zo handig dat je 10 sec. nodig hebt om 360 graden te draaien en als het heel houterig gaat. Want de vijand wil niet ff op je wachten. :evil:
 • nja, in eerdere levels (jungle enzo) draaide hij 1280*1024x32 prima, geen enkel probleem mee. maar sinds ik in hong kong ben heeft ie het bijltje erbij neergegooid ofzo :P
  echt vet suf :-?
  weet iemand of er al een patch uit is?
 • Ik ben nu nog op dat schip, dus dan zal 'ie bij mij later misschien ook nog moeilijk gaan doen :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.