Vraag & Antwoord

Games

Warcraft 3 al gekocht en gespeeld? En wat vinden we ervan?

Anoniem
None
30 antwoorden
 • Gisteren direct Warcraft 3 gekocht. Thuis natuurlijk meteen geinstalleerd en spelen maar. Het spel maakte meteen zwaar indruk op me. Het is net alsof je een soort Lord of the Rings episode aan het spelen bent, maar dan anders, maar wel met net zo'n geweldige sfeer. Op hard is het spel in de single player nog vrij pittig ook!! Toen natuurlijk online, maar dit trok m'n oude PC niet zo, nog maar een weekje wachten op m'n nieuwe pc =)
  Maar ondertussen speel ik vrolijk verder in de single player, wauw wat een spel!!!

  Zo dit wat mijn mening, en wat vinden jullie van het spel??
 • Die customs games zijn te moeilijk :cry:
 • The One, wat versta jij onder een oude pc?


  Ik heb er namelijk een en ben benieuwd hoe het spel daarop zou draaien…
 • Ik heb hem Vrijdag 5 juli, meteen gekocht. ik had ook net NWN gekocht dus heb ik Warcraft III maar een paar velden gespeeld.
  Tot nu toe vind ik hem erg mooi en erg goed verhaal, GFX zijn mooi en de gameplay is schitterend.
  waardige opvolger van Warcraft II
 • [quote:e4aefc9e7a="Eddey"]The One, wat versta jij onder een oude pc?


  Ik heb er namelijk een en ben benieuwd hoe het spel daarop zou draaien…[/quote:e4aefc9e7a]

  Mij huidige PC is een PentiumII 350, 768 Mb SDRAM en een 3dfx Voodoo 2000 16Mb AGP. En ik speel het spel dan op 640 bij 480 met de aanbevolen settings. Met veel units op het scherm wordt het dan wel erg traag.
 • Ah,

  ik heb diezelfde CPU maar dan @ 402, 192 mb ram, en een V550 8mb AGP (die ben ik momenteel aan het OCen).


  Dus dat zou toch enigzins moeten werken. En anders heb ik altijd de pc van mijn moeder nog :D
 • ik heb het spel meteen gekocht toen het net in de winkel lag, en ik moet zeggen dat ik er heel tevreden over ben. Blizzard heeft weer een meesterstuk afgeleverd, maar dat waren we al gewend :D:D:D:D:D
 • inderdaad, ik ben er nu echt van overtuigd dat blizzard alleen goede games maakt en nooit met een slappe game op de markt komt om alleen maar geld uit de gamers te slaan door hun goede reputatie, petjuh af
 • Hep het pas een uurtje gespeeld maar wat ik gezien heb zag er strak uit. Vooral de film fragmenten tussendoor (divx rulezzz). Ik draai het op een PIII 450@558 320mB sdram, viper 770 TNT2 op een res. van 800-600 16bit. en dat is tot nu toe goed te spellen…..

  Maar nu we het er toch over hebben, wat is de bedoeling van die upkeep (NO. LOW, High). Waarom is het zo dat als je meer als 70 units punten heb gebruikt je goud nog maar 40 % waard is? Hoe ken je gewoon 100% krijgen. Ik kreeg het idee dat die peonen corrupt waren geworden en 60% in eigen zak staken, je ken ook niemand meer vertrouwen tegenwoordig… :lol:
 • upkeep is engels voor 'onderhoud', dus dat spul zal je goud kosten om te behouden.
  Misschien dat je daardoor minder 'goud' krijgt ?
 • Upkeep is de belasting die je betaalt over het goud dat je delft.

  [quote:0b3b16983d]
  There are three levels of Upkeep:

  No Upkeep (0-40 Food: 100% income)
  No Upkeep occurs when you have an army consuming 40 food or less. At this level, there is no tax on your Gold mining, so your workers bring in 100 percent of their Gold.

  Low Upkeep (41-70 Food: 70% income)
  Low Upkeep arises when your army consumes between 41 and 70 food. The tax on your economy is modest, draining a small percentage of Gold from everything you mine.

  High Upkeep (71-90 Food: 40% income)
  High Upkeep is reached when your army grows beyond 70 food. Your Upkeep needs are so great that the tax levied on your Gold mining is enormous. A large percentage of Gold is taken from your workers before they ever deliver it into your coffers.
  [/quote:0b3b16983d]
 • Oke… dus je moet die goudmijnen leeg plunderen voor je 40 eet pakketjes gebruikt 8)
  Thx voor de uitleg
 • Of je moet gewoon onder die 40 "food" units blijven ;) :D
 • mooi spel alleen ik mis de boten die je bij warcraft 2 wel had en ik vind het spel best moeilijk b.v. bij een custom game als ik eindelijk wat heb opgebouwd wordt ik door de tegenstander gelijk in de pan gehakt hij heeft heel snel vrij krachtige soldaten
 • [quote:bbc23a8cf5="wood"]mooi spel alleen ik mis de boten die je bij warcraft 2 wel had en ik vind het spel best moeilijk b.v. bij een custom game als ik eindelijk wat heb opgebouwd wordt ik door de tegenstander gelijk in de pan gehakt hij heeft heel snel vrij krachtige soldaten[/quote:bbc23a8cf5]

  Ik speel meestal samen met 1 of 2 comps tegen de rest van de comps. Als je een ally comp bestudeert weet je snel hoe een comp zijn basis en zijn leger opbouwt. Doe precies hetzelfde, dan houd je het wel een tijdje vol.
 • Ik vind de gameplay nogal chaotisch. Is er een mogelijkheid om te pauzeren zodat je je eenheden netjes opdrachten kan geven?
 • [quote:487c7ea4af="bigstaal"]Ik vind de gameplay nogal chaotisch. Is er een mogelijkheid om te pauzeren zodat je je eenheden netjes opdrachten kan geven?[/quote:487c7ea4af]

  Kwestie van wennen en een snelle PC zodat het gevecht niet vertraagt. Maar inderdaad soms kan een massale veld slag wel wat onoverzichtelijk worden. Die pauze optie is er dan ook niet, tenminste niet voor dat doel.
 • ik heb hem niet gekocht en zal hem ook niet kopen (ben geen fan genre)
  maar wat me op viel in canada dat er 4 of 5 verschillende dozen zijn
  daar zie je bijna geen dvdhoesjes en de dozen zijn ook veel kleinner dan de dozen hier (ik heb renegade gekocht)
 • Het is inderdaad wel jammer dat je hier niet kon kiezen uit verschillende mooie dozen (zoals bij Starcraft destijds), of dvd-doosjes.
 • [quote:67c5065a9b="wood"]mooi spel alleen ik mis de boten die je bij warcraft 2 wel had en ik vind het spel best moeilijk b.v. bij een custom game als ik eindelijk wat heb opgebouwd wordt ik door de tegenstander gelijk in de pan gehakt hij heeft heel snel vrij krachtige soldaten[/quote:67c5065a9b]
  Dan ben je toch geen echte strategiebol. :)
  En idd, het is een mooi spel zoals gewend van Blizzard. Wanneer komt de Expansion? :cry: Wil nog wel wat meer actie. :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.