Vraag & Antwoord

Games

Cycling Manager 2

Anoniem
PS
6 antwoorden
 • Hallo, iemand die al weet hoe je moet transfereren bij dit spel. Ik doe een bod op Botero en ik krijg een tegenvoorstel, dan klik ik op 'aanvaard', maaar wanneer kan ik nu met de renner onderhandelen.. ik vat er nog niks van… iemand anders wel? NIEK
 • Heb je de handleiding al gedownload ? Deze zijn ze nl. vergeten om op de CD mee te leveren. Downloaden kan o.a. hier:

  http://www.cycling-manager.dk/dutch/#
 • ja, die heb ik.. wordt alleen niet duidelijk uitgelegd…
 • Ben vanmiddag ook zelf voor het eerst met dit spel aan de slag gegaan, en zowel de menu's als de handleiding blinken inderdaad niet uit in duidelijkheid (en dat is nog voorzichtig uitgedrukt).

  Je kan met de speler onderhandelen door in het financieel menu te kiezen voor de knop 'bewerken' ipv 'transfer'. Je kan hier nu je aanbod invullen (salaris,contractduur,etc) en vervolgens op verzenden klikken.

  Even later kreeg ik een melding dat de renner mijn bod heeft geaccepteerd. Maar om de een of andere reden blijft hij nog wel bij zijn oude ploeg rijden.
 • Ja, ik bied dus op een bepaalde speler… dan doen zij een tegenbod wat ik accepteer… maar dan krijg ik niet de kans om met de speler te onderhandelen… je moet namelijk ook de speler nog en contract aanbieden, misschien heb jij dat nog niet gedaan…
 • Er staat een patch op die site, heb je die al gedownd???

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.