Vraag & Antwoord

Games

RTCW en Logitech Cordless MouseMan Optical vraag

Anoniem
maxmania
8 antwoorden
 • Ik heb de Logitech Cordless MouseMan Optical en heb het scroll wheel ingesteld staan als Webwheel (een optie van Logitech). In RTCW kan ik echter met dit wieltje niet van wapens wisselen of in-zoomen met de snipergun. Je komt dan in het Webwheel menutje (dat draait dan op de achtergrond). Weet iemand, die deze muis en RTCW ook heeft, de juiste instellingen voor het wieltje?
 • Ìk heb de logitech optical dual en ik kreeg het niet werkend met de drivers van logitech.
  Naar aanleiding ve topic op rtcw.co.uk forums heb ik toen een muisdriver van microsoft geinstalleerd en dat werkte wel.
 • Zelf gebruik ik de optical cordless van Trust onder XP. Ik heb de resultaten (ook wat betreft wheel) als ik gewoon XP de muis laat detecteren. Met andere woorden: laat specifieke drivers gewoon weg.
 • Normaliter kom je alleen in webwheel terecht, als je de het wieltje indrukt. Je kunt dit ook instellen in de driver. Verder is er nog een util voor problemen met wieltjes in games. Mogelijk heb je daar wat aan.

  ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/game_whl.exe
 • YES!! Met die game patch van logitech werkt ie weer perfect in RTCW!! :D
 • Ik heb dus een Dual Optical EN een MX300 muis van Logitech…
  De Dual Optical scrollt perfekt in games als bijv. UT2003 en weet ik wat nog meer…. maar de MX300 niet, ondanks dat de gevoeligheid van het oogje zeer goed is, niet gek te krijgen.

  Mouseware niet laden helpt wel, maar dan ben ik dus de keybinds van m'n muis kwijt (scrollwiel=dubbelklik bijv.)

  Echter, met dezelfde Mouseware doet de Dual Optical het wel probleemloos… dwz scrollen in spellen.

  Hoe kan dit???

  -edit- Die patch van Logitech helpt geen ruk met de MX300, dus wellicht moeten ze een andere patch uitbrengen…
 • Ik heb hetzelfde probleem in RTCW met mn safeway optical met 5 knoppen had eerst een andere muis met 5 knoppen en dat werkte wel…..ga wel weer in oude drivers zoeken……met de standaard^win98 muisdriver kan ik eindelijk weer mn wheel-knop voor sniperscoop gebruiken…maar ach ik ben toch een engy/medic ^__^
 • Je kunt de game-wheel patch van logitech installeren. Kan wel problemen geven met dubbelscrollen in andere programma's.

  Wat ook goed werkt is met ctrl-alt-del Em_exec (mouseware)uitschakelen. Je krijgt dan de kale mouse driver. Nadeel hiervan is dat je er elke keer om moet denken het te doen, voordat je de game start.

  Derde optie is mouseware verwijderen, en alleen een driver gebruiken. Nadeel hiervan is dat je de extra knoppen en functies niet meer kunt gebruiken. Alleen twee knoppen en het scrollwheel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.