Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Games

Problemen met geluid in UT

Anoniem
Stuntpiloot
12 antwoorden
  • hallo, ik heb afgelopen week Infiltration gedownload voor UT en ik zit nu met de gebakken peren. Af en toe kraakt het geluid als de pest en dat andere keer is er niets aan de hand! Zijn dit bekende problemen? Komt het door de mod of kan het iets anders zijn? alvast bedankt
  • Ik heb hetzelfde probleem met Tactical Ops, ik weet niet wat et is, maar het gebeurd meestal bij mij als ik UT opstart direct na TO, wat ik er altijd aan doe ik gewoon UT opnieuw opstarten totdat het geluid weer goed is.
  • Ik heb precies hetzelfde probleem gehad met CS. Het was verholpen nadat ik de microfoon uit de geluidskaart haalde. En na een nieuwe install van Windows XP (om andere redenen) werkte het plotseling weer gewoon (ook met mic erin), of dat toeval is, ik weet het niet maar als je je mic aangesloten hebt haal die er dan eens uit, anders weet ik het ook niet.

    Succes, Michel.
  • je hebt XP geinstalleerd ?? dan is het gekraak in UT een heel bekend fenomeen

    tip. zet de hardware versnelling van je geluidskaart 2 blokjes terug, dan zou het probleem opgelost moeten zijn :)
  • waar doe ik dat? BTW. draai ik ook winXP en heb een SB live! 5.1 met EAX en houd erg van mooi geluid! :) Dus ik wil dit graag oplossen
  • Ik heb ook problemen met krakend geluid gehad bij UT en winXP.

    Standaard stond het geluid in XP op 2 speakers, en met een SB5.1 wil je natuurlijk meer, echter bij het op 6 speakers zetten in de properties in XP kraakt het geluid ontzettend. Veel met instellingen gekloot, maar het bleef kraken op 6 speakers. Nadat de PC opnieuw opgestart was (met de XP instelling op 5.1) Was het probleem echter verdwenen, en ik heb het gelukkig niet meer gezien (eh… gehoord) Toeval? Bij een collega van me met eenzelfde systeem reproduceerde dit perfect :wink:
  • ja… UT en winXP willen nog welles ruzie hebben met geluid als ik dit zo hoor. Ik moet nog maar eens gaan stoeien met mijn instellingen. Nieuwe drivers heeft iig niets geholpen :(
  • heb je die 23 mb voor nix gedownload en kunnen we nog geen UT-INF-AOE2 clan opzetten :? nou ja we hebben al een web-site :D
  • bij andere spellen doet mijn geluid het wel goed michel ;) Als "SuK" mij vertelt waar ik de hardware versnelling van mijn geluidskaart 2 blokjes terug kan zetten, dan heb ik misschien weer prachtig geluid :)
  • [quote:66a0e5618e="kajutsa"]waar doe ik dat? BTW. draai ik ook winXP en heb een SB live! 5.1 met EAX en houd erg van mooi geluid! :) Dus ik wil dit graag oplossen[/quote:66a0e5618e]

    –> configuratie scherm/geluid/geavanceerd/hardware versnelling

    ik moet dit ff uit m'n hoofd doen, ben nl aan het werk >:)
    en zit dus nu naar nt4 te kijken
  • heb ME, nooit last gehad van UT
  • [quote:7a41d7b24a="Suk"][quote:7a41d7b24a="kajutsa"]waar doe ik dat? BTW. draai ik ook winXP en heb een SB live! 5.1 met EAX en houd erg van mooi geluid! :) Dus ik wil dit graag oplossen[/quote:7a41d7b24a]

    –> configuratie scherm/geluid/geavanceerd/hardware versnelling

    ik moet dit ff uit m'n hoofd doen, ben nl aan het werk >:)
    en zit dus nu naar nt4 te kijken[/quote:7a41d7b24a]

    ik heb net geprobeert en vandaag had UT een goede dag, want zonder deed hij het ook prima! met die instelling kreeg ik alleen maar sloom beeld :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.