Vraag & Antwoord

Games

SOF 2:rebel encampment

Anoniem
S0epkip
3 antwoorden
 • Wie kan mij verder helpen , ik heb in rebel encampment de opslag van de biohazard van vijanden ontdaan en die vent achter het hek bevrijd.Er blijft er wel een op de grond liggen . nu staan alle militairen een beetje te kijken naar de ingang van de opslagplaats.als ik naar binnen loop staan er twee motoren te draaien . Loop ik te ver naar achteren of naar een ander gebouw dan wordt ik na een waarschuwing neer geknald.Het grote hek achter me krijg ik ook niet open.WAT MOET IK DOEN ??
 • [quote:f38a97fa8f="Team Vipersat"]Wie kan mij verder helpen , ik heb in rebel encampment de opslag van de biohazard van vijanden ontdaan en die vent achter het hek bevrijd.Er blijft er wel een op de grond liggen . nu staan alle militairen een beetje te kijken naar de ingang van de opslagplaats.als ik naar binnen loop staan er twee motoren te draaien . Loop ik te ver naar achteren of naar een ander gebouw dan wordt ik na een waarschuwing neer geknald.Het grote hek achter me krijg ik ook niet open.WAT MOET IK DOEN ??[/quote:f38a97fa8f]
  Luisteren naar de opdrachten van je platoon commandant en deze uitvoeren en niet in het wilde weg gaan schieten en/of zelf op avontuur gaan.
  Kijk ook even naar dit draadje :
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=62204&highlight=sof2
 • Hartelijk dank voor de informatie
  Nog een vraagje als ik zo eens kijk stuiten nogal wat mensen op problemen bij SOF 2 waar ze zelf niet uitkomen , bestaat er geen soort gebruikers gids waar al deze problemen in worden behandeld ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.