Vraag & Antwoord

Games

Battlefield 1942 multiplayer demo

Anoniem
Rumaro
14 antwoorden
 • Het spel is ondertussen al een paar dagen uit (de demo), maar voor de mensen die het nog niet wisten of kende: Battlefield 1942 multiplayer demo uit!.

  Hier wat screenshots:

  [img:076c48047b]http://www.bfcentral.com/images/screenshot22_full.jpg[/img:076c48047b]

  [img:076c48047b]http://www.bfcentral.com/images/screenshot18_full.jpg[/img:076c48047b]

  [img:076c48047b]http://www.bfcentral.com/images/screenshot8_full.jpg[/img:076c48047b]
 • Dit spel is in 2 woorden:

  TE GEK!

  echt, sinds tijden niet meer zo'n vette game gezien. Jammer van wat bugs en de ontzettend slechte servers, maar het potentieel is er zeker!
  Uitproberen mensen :)
 • [quote:a3d7f2f7c9="Speedy"]Dit spel is in 2 woorden:

  TE GEK!

  echt, sinds tijden niet meer zo'n vette game gezien. Jammer van wat bugs en de ontzettend slechte servers, maar het potentieel is er zeker!
  Uitproberen mensen :)[/quote:a3d7f2f7c9]
  Zet die "ontzettend slechte servers" maar vetgedrukt en cursief: ik ben meer dan een half uur bezig geweest, heb meer dan tien servers uitgeprobeerd, maar zefls toen ik via de readme erachter kwam dat je voor de rood gekleurde servers een password nodig hebt, kon ik er maar een vinden die niet vol was, en daar was het door de ping (rond 450) onspeelbaar. Dat van die passwords hadden ze wel wat duidelijker mogen maken! Anywayz, het ligt ook aan mijn systeem: P3 450 met TNT2. Naja, dat wordt wachten tot er wat meer servers zijn :(.
 • 2morrow: die servers kan id een drama zijn, maar zelf heb ik een beter resultaat met GameSpy. Ik weet, de meest mensen haten dat programma, maar na een half uur bezig te zijn geweest om online te kunnen spelen, heb ik het effe via GameSpy geprobeerd en zat al vrij vlot op een server. Bij GameSpy kun je tenminste de boel nog een beetje filteren door bv alleen server te laten zien die nog vrij zijn e.d.
 • Goed nieuws: Battlefield 1942 GOLD en op 12 september in de winkels!:

  [quote:6596ed42eb]Goed nieuws voor alle oorlogsveteranen! Battlefield 1942, de langverwachte WO2-game van Digital Illusions is gold. Dat wil zeggen dat het spel helemaal af en enkel de cd's en handleidingen nog gedrukt moeten worden. In het geval van Battlefield 1942 betekent dit dat het spel op 12 september in de winkels te vinden zal zijn.

  [i:6596ed42eb]In Battlefield 1942, you will experience the heat of battle as you heroically storm the beaches of Normandy, drive a tank across the deserts of northern Africa, pilot a fighter plane during the Battle of Midway, command a battleship at Guadalcanal, or parachute and commandeer a jeep in operation Market Garden. It is the only first person, team-based action game that places you in the midst of a raging WWII battlefield with 35 "machines of war" under your control. You’ll pick up the sidearm of your choice and get behind the wheel of a variety of vehicles, ships, and aircraft to go to war on land, sea, and air during some of the most famous and pivotal battles of the Second World War.[/i:6596ed42eb][/quote:6596ed42eb]
 • *eh* als de demo op dit moment nog erg buggy is dan is het wel vreemd dat ze al 'gold' durven te gaan. Of denken ze het met een paar patches te redden ?
 • Persoonlijk vind ik hem niet echt buggy hoor. Een paar kleine dingetjes misschien, maar die hebben ze misschien al opgelost.
 • [quote:c10fedc766="JaFO"]*eh* als de demo op dit moment nog erg buggy is dan is het wel vreemd dat ze al 'gold' durven te gaan. Of denken ze het met een paar patches te redden ?[/quote:c10fedc766]Het zou kunnen zijn dat de demo weergeeft hoe het spel een paar maanden geleden was, dat is toch wel eens eerder gebeurd?
 • Wat ik aan bugs ben tegen gekomen valt eigenlijk ook wel heel erg mee (auto zonder wielen rijden, iemand die op een auto zit maar er visueel 5 meter achter hangt dat soort klein grut). Alleen de 60hz bug ……… brrrrrr die moeten ze echt gaan fixen want ik word er naar van dat ik 1024x768 voor al mijn games in 60hz moet spelen alleen voor deze demo. Krijg al schele koppijn na 5 min HL :( (raar genoeg kan ik wel paar uur BF spelen).
  Wel vreemd dat de singleplay demo er geen last van heeft :roll:
  Misschien nog wat buggie, de netcode, ik heb nog op geen enkele server echt lagvrij gespeeld (terwijl ping goed is). Op de een wat erger als de ander. Misschien wordt dat nog gefixed.

  Verder denk (hoop) ik zoals 2morrow aangeeft dat dit gewoon de multiplayer beta test is van paar maand terug die toen gesloten was, en die nu gewoon als public op de markt is gegooid.
 • Dit spel ownt zwaar. Lang geleden dat ik zoiets leuks heb gespeelt. Vooral dat je in alle voertuigen kunt is leuk en vernieuwend. Vernieuwend zul je zeggen, dit is niet vernieuwend! Jawel, want in dit spel kun je die dingen teminste goed besturen.

  Over die servers… Als de hele versie uit is komen er vanzelf goeie servers. gameservers.nl heeft er nu ook 1 of 2 ( http://www.gameservers.nl ), 32 man lage ping. Ook GameCity.nl gaat binnekort zeker één server hosten. BTW, heel vaak zie je goeie servers met passes. Het is ff slim om off in irc te zoeken naar een channel van de owner van die server of via google te zoeken. Want die passes staan geven ze daar gewoon aan je.
 • mwah in Codename Eagle (z'n voorloper eigenlijk) waren ze ook wel aardig te besturen hoor :)
  Dit spel gaat echt hard rulen, als ik me al zo vermaak in 1 level dan vrees ik alweer voor een schooljaar …..
 • [quote:c10b997880="Speedy"]dan vrees ik alweer voor een schooljaar …..[/quote:c10b997880]
  [offtopic]dat vandaag voor mij weer begonnen is :( :( :( :([/offtopic]
 • Hoe komt het, dat ik een heel ander level heb ?.

  Met Japanners op een eiland. Dat is volgens mij ook de officiële demo.
 • Wake Island (jap/vs) is de officele MP demo. Tobruk (UK/D) is de officele singleplay demo.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.