Vraag & Antwoord

Games

sof2 kamchatka cave complex

Anoniem
Zephyer
6 antwoorden
 • ik zit in het laboratorium alle tegenstanders al omgebracht, ik ben naar boven gegaan en kom in een gang terecht waar een man in een witte jas rond loopt, achter de ramen zie ik in die ruimte een brand en wat gewonden en een man die achter het raam staat, bij de deur is een display met een hand, echter die deur krijg ik niet open, voor alle duidelijkheid ik ben dus in de liftschacht weer naar beneden gegaan dat is nadat ik de hendel boven heb overgehaald. iemand enig idee wat de oplossing is, ik zit nu al 2 weken vast en de frustaties lopen omhoog!
 • Je hebt neem ik aan de kraan in de diepte laten kletteren :wink:
  Hierna moet je die lift weer naar beneden, gang in …
  Daar is nu een stuk uit … hier moet je verder :)
 • ik ben al beneden via de liftschacht, dat is het probleem dus niet, ook al over het gat gesprongen, zit dus nu in een soort laboratorium, zie mijn eerdere omschrijving.
 • volgens mij moet je dan via een luchtkoker naar een andere ruimte, voorzover ik me kan herinneren. dus zoek even in het plafon/muur naar een lucht koker opening
 • [quote:6b03f15ba1="Red Dragon"]volgens mij moet je dan via een luchtkoker naar een andere ruimte, voorzover ik me kan herinneren. dus zoek even in het plafon/muur naar een lucht koker opening[/quote:6b03f15ba1]
  Dat je inderdaad geknield cq. kruipend door die ruimte moet …
  Of was dit nu al voordat je die kraan de diepte in liet vallen… :roll:
 • ik ben er al uit, in een gang boven in het laboratorium is aan het eind een raam, met een granaat ingooien en dan kan je naar beneden en aan ee wiel draaien, dan loopt het water weg en gaat er een deur open en dan kan je verder, eerlijk gezegd niet zelf uitgevonden, maar via een tip van het forum van hardware.info, toch bedankt voor het meedenken!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.