Vraag & Antwoord

Games

GP legends vertikt 't

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Onlangs vond ik mijn oude GP legends CD rom terug. Het spel dat ik vroeger op mijn oude systeem (PII 266, 128 MB, 4 MB Grafische kaart) met veel plezier speelde. Ik installeerde het nu op mijn huidige systeem (Athlon XP1800+, 256 MB, Geforce4 MX) en het ding vertikt 't. Tijdens het installeren kreeg ik wel een foutmelding: Could not install wininet.dll. Geen idee wat het is, maar dat staat er dus niet op. Het probleem: ik start het spel, krijg ongeveer 5 seconden een opstartscherm, en het spul kapt ermee alsof ik het nooit opgestart had. Geen foutmelding, niks.
  Ik heb vanuit het startmenu nog Sierra utilities gestart en de autoupdate gedaan. Hij vond inderdaad updates, maar het probleem is er niet mee verholpen. iemand enig idee?
 • http://dynamic2.gamespy.com/~hg/forums/showthread.php?s=ffcebb89aedc3a1b25b2ff0ccd3da48c&threadid=51452

  misshien heb je hier wat aan!
 • Het spel is 3DFX only, dus alleen voor Voodoo kaarten. Het enigste wat je kan proberen is een 3DFX wapper proberen maar niet gegarandeerd dat dat lukt. Er zijn ongeveer 12 3DFX only spellen op de markt en GP legends is er één van.
 • Tnx, ik ga eerste die 1.2 patch en 3d patch eens opsporen waarover word gesproken in de tread van ketelbinkie, als dat niet werkt ga ik een 3D euh… wapper gebruiken. Wat is dat overigens? ik ben op games gebied een behoorlijk groentje.
 • Er zijn inderdaad een aantal patches die je moet installeren.
  kijk eens op www.papy.com Daar staan ze allemaal op. Helemaal onderaan op de downloads pagina.
 • Het moest trouwens 3dfx wrapper zijn…
  Maargoed, ik heb misschien wat gevonden.
  Kijk eens op: http://www.voodoofiles.com/type.asp?cat_id=14 Misschien zit er wat tussen wat werkt.
 • Ok, het werkt allemaal nu, zelfs de force feedback werkt :) Tnx allemaal :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.