Vraag & Antwoord

Games

donker beeld bij quake 3 en andere games

Anoniem
nijntje_loves_beatles
5 antwoorden
 • hallo,

  na herinstallatie van quake 3 blijft het beeld erg donker … brightness zetten in quake helpt niet… ook niet de update naar 1.31. brightness reageert helemaal niet zelfs… het blijkt dat andere games hier nu ook plotseling last van hebben… heeft iemand dezelfde ervaringen en, natuurlijk, een oplossing voor ?? heb namelijk nog een vriend die hier ook last van heeft…
 • Als je gebruik maakt van een NVidia chipset op je videokaart en je hebt Detonator drivers (www.nvidia.com) dan kun je via je beeldschermeigenschappen, instellingen, geavanceerd, nView, apparaatinstellingen, kleurbeheer je brightness een stuk omhoog zetten.
  Sla dit dan op en voor de makkelheid kun je via: beeldschermeigenschappen, instellingen, geavanceerd, (tabblad van je videokaart), aanvullende eigenschappen, bureablad hulpprogramma's de functie: Het pictogram Quicktweak weergeven in de taakbalk aanvinken en door dan met je rechtermuisknop op dat pictogram te klikken kun je eenvoudig wisselen tussen de normale instellingen de de instellingen met je verhoogde brightness.

  Ik hoop dat het een beetje duidelijk is, succes, Michel.
 • Ja bedankt, dat is een leuke workaround maar lost niet het probleem op dat de brightness onder Quake niet werkt… anyone else ???
 • En ik allemaal maar met veel moeite zitten typen….! :)

  Maar datzelfde gebruik ik ook bij Counter-Strike omdat m'n beeld daar anders ook veel te donker is en werkt perfect.
 • Het wordt ook wel gewaardeerd hoor , was geen kritiek…. snap alleen niet waarom dat brightness verhaal niet meer werkt, terwijl het voorheen toch goed heeft gewerkt… en nog wel bij 2 verschillende pc's… Daar zou ik graag achter komen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.