Vraag & Antwoord

Games

Cossacks: EW probleem

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb al een tijdje het volgende spel: Cossacks: European Wars. Liep altijd als een zonnetje. Sinds kort heb ik een nieuwe computer(zelfgebouwd). spel geinstalleeerd. Ik wilde het meteen spelen, maar je raad het al: het werkte niet, kreeg een zwart schrem met in het midden een pijltje, zolas het altijd begon, maar het gaat vervolgens terug naar windows. :evil:
  Readme.txt gelezen: misschien ligt het aan de geluidskaart (Fortissimo III 7.1). Eruit gehaald en het met het onboard geluid geprobeert. weer niks.

  Nou weet ik het niet meer :( , help! Mijn hardwareconfig is als volgt Gigabyte GA-7VRXP, Athon XP 2000+, Hercules 3D Prophet 4500, Maxtor D740x 60 Gb schijf, Foritissimo III 7.1 geluid of onboard geluid.

  Alvast bedankt!!
 • Het standaard verhaal: Het je de laatste drivers van het spel, direcx, videokaart en geluidskaart al geinstalleerd?
 • zorg voor de laatste directX en drivers voor je videokaart. Misschien is het slim om het spel te verwijderen en opnieuw te installeren
 • Ja, ik heb de laatste drivers geïnstalleerd. Verder heb ik Windows XP (is niet het probleem, had het al op de andere coputer waar het spel wel op werkte) en die heeft de laatste versie van DirectX. Laatste patches ook al geïnstalleerd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.