Vraag & Antwoord

Games

Kom allen!

Anoniem
None
3 antwoorden
 • OPROEP…
  Donderdag aanstaande staat de belangrijke wedstrijd tegen Legia Warschau op het programma. Hoewel velen buiten Utrecht er van uitgaan dat de koers gelopen is, bespeuren wij om ons heen een ander gevoel. Utrecht werd niet weggespeeld door een fantastische tegenstander, maar liep tegen zichzelf te voetballen. Opgezweept door een dolle stadionspeaker kreeg Legia vleugeltjes, maar liet het ook gaten vallen. Wij, Utrecht supporters, waren weggestopt in een hoekje van het stadion en hoe we ook tekeer gingen, we werden overstemd door Legia fans inclusief speakers. Zondag is de generale, de opwarmronde om weer op toeren te komen en dan donderdag ….

  Donderdag zijn de rollen omgedraaid. Donderdag gaat het gebeuren. Donderdag staat Utrecht op. Donderdag gaan wij de wedstrijd dicteren. Donderdag heeft Utrecht de steun van de supporters nodig en zal zij die krijgen. Donderdag gaat Legia met de staart tussen de benen huiswaarts. Vrijdag zit Utrecht in de koker.

  Hoewel het buiten het activiteitengebied van de supportersraad ligt, roepen wij ALLE FANS op donderdag aanstaande aanwezig te zijn in het stadion om de club te ondersteunen. Laat zien dat we echt de beste supporters zijn van het land en SING YOUR HEART OUT for the boys in red! Gooi alle positieve krachten in de strijd en het gaat lukken!

  Wij zijn ervan overtuigd dat het kan en willen dat geloof over brengen op de spelers en technische staf. Dus: KOM en schreeuw de ploeg vooruit!!!

  Samen gaan we het klaren!

  Met rood/ witte groet,
 • Lekker bezig? :roll:
 • uuuuh dit wordt zelfs niet gedekt door mijn FAQ, maar met games heeft het imho weinig te maken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.