Vraag & Antwoord

Games

Vervelend

Anoniem
Zephyer
16 antwoorden
 • Ik begin me eigenlijk te ergeren aan dit games forum… Vaak wordt er niet eens antwoord gegeven op de vraag, maar de vraag opzich gewoon afgekraakt (zoals de vraag over Amsterdoom of Conflict: Desert Storm). Ik bedoel de keuze van een spel is iemands persoonlijke smaak, om dat nou af te kraken vind ik misselijk. Je kan je mening wel geven, maar zou dat niet op een meer normale manier kunnen gebeuren?
 • Ben ik met je eens. Er is niets zo belangrijk om iemand gewoon in zijn waarde te laten.

  Maar dat komt ook een beetje omdat er hier geen offtopic meer is. Maar ja dat is een hele andere discussie. Dus daarom komt het wel eens voor dat gewoon in een topic offtopic gegaan wordt.
 • Ik ben het helemaal met je eens Hu'uruun, ik heb echter wel de indruk dat het hier een enkeling is. Over het algemeen vind ik dit een heel net forum. Toen ik de topic over amsterdoon las dacht ik ook van tsja zo hoef je toch niet te reageren. Je schijnt een klacht bij de moderator in te kunnen dienen zodat iemand een waarschuwing krijgt.
 • Er lopen hier gewoon een aantal *beep* figuren rond …
  jammer genoeg is er geen 'ignore'-functie en moet je dus op de moderators vertrouwen. :(
 • kijk bijv. maar eens naar het Gamez Forum, dan is het hier allemaal erg netjes……. :D :D
 • Volgens mij doen de moderators het heel goed. Er wordt snel gereageerd. En tsja, iemand die lastig wil zijn maakt een nieuwe gebruikers aan en die staat nog niet op ignore, dan werkt dat toch ook niet.
 • Als je gebannd bent kun je niet meer nieuwe account aanmaken.
  Met een ignore functie zou je trouwens de draad van het verhaal niet goed meer kunnen volgen.
 • [quote:98840355f1="E gozeling"]Als je gebannd bent kun je niet meer nieuwe account aanmaken.
  Met een ignore functie zou je trouwens de draad van het verhaal niet goed meer kunnen volgen.[/quote:98840355f1]

  Nou dat is ook wel een heel voorbarige conclusie. Voor een beetje computergebruiker is het echt geen moeite om weer een account te maken.
 • ach jah, dat hoort er toch ook bij… ik bedoel dit is precies hetzelfde als met AMD VS Intel. ook altijd intel is bagger dit en AMD sux this…

  iedereen heeft zn mening, en mag die ook uiten, alleen als er een vraag gesteld wordt en er komt geen zinnig antwoord op, dan vindt ik dit jammer.

  ga je vragen van; ''is game X een leuk spel'' dan vraag je ook om reacties die zwaar negatief zijn..

  en over die draad over Desert storm, er zijn altijd sukkels die alles maar posten om zo een hogere ''rang'' te krijgen, en ze denken dan dat ze op die manier wat meer respect krijgen..

  het is erg jammer, maar wat kun je er aan doen?? bannen zal toch niet veel helpen, want je kunt wel een IP ban geven, maar dat valt ook altijd wel weer te omzeilen, mocht je kwaad willen… ''we'll just have to live with it.. :wink:
 • [quote:a2cb7855d9="E gozeling"]Als je gebannd bent kun je niet meer nieuwe account aanmaken.
  Met een ignore functie zou je trouwens de draad van het verhaal niet goed meer kunnen volgen.[/quote:a2cb7855d9]
  dan kun je de draad juist wel goed volgen omdat je dan die onzin-posts niet meer hoeft te lezen (iemand die onzin post zal iha toch niks zeggen).
 • [quote:bc6f34c447="JaFO"][quote:bc6f34c447="E gozeling"]Als je gebannd bent kun je niet meer nieuwe account aanmaken.
  Met een ignore functie zou je trouwens de draad van het verhaal niet goed meer kunnen volgen.[/quote:bc6f34c447]
  dan kun je de draad juist wel goed volgen omdat je dan die onzin-posts niet meer hoeft te lezen (iemand die onzin post zal iha toch niks zeggen).[/quote:bc6f34c447]

  Mischien zou je de draad dan nog wel kunnen volgen, maar je kiest ervoor om op een forum te zijn, waar iedereen zijn mening kan geven. Een ignore functie geeft dan juist het omgekeerde effect. Je selecteerd dan gewoon personen eruit die je niet wilt horen. Dan kun je net zo goed niet op een forum komen.
 • [quote:e481d57ebd="turbulence"]
  en over die draad over Desert storm, er zijn altijd sukkels die alles maar posten om zo een hogere ''rang'' te krijgen, en ze denken dan dat ze op die manier wat meer respect krijgen..[/quote:e481d57ebd]

  Dit zou eigenlijk gemeld moeten worden bij de mods, zoals in de FAQ staat (http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/faq.php#18)

  Maar, inderdaad, er zijn mensen die dat doen, ik heb daar ervaring mee, als je zoekt in mijn posts kom je um vanzelf wel tegen, een *lieve* meneer met 4000+ posts die me dan alleen maar afkraakt :@…

  O ja, ik vind overigens wel dat mensen met een hogere postcount met mer respect moeten worden behandeld (in het algemeen), tenminste, als het niet het type mensen is dat onzin post (zie mijn opmerking :D)
 • Het is idd erg jammer dat er zulke mensen zijn, maar daar valt nou eenmaal niets aan te veranderen. Maar mensen geven automatisch hun mening, en daar val tniet over te twisten. Smaak is per persoon verschillend, en dat moet je waarderen…..Ik kan ook deze topic af gaan kraken als ik wil, dat is niet zo moeilijk, maar dat doe ik niet, want ik laat hem / haar in zijn / haar waarde………….
 • Het heeft ook te maken met de nieuwe tendens in Nederland (wereld).
  Je moet de langste tenen hebben, je aan alles ergeren, aan alles een aanstoot nemen. Volg het nieuws maar, moeten we een voorbeeld nemen aan de regering hoe je je op een froum moet gedragen ?
  Alleen maar haat nijd afgunst en jaloezie.

  Wat meer tolerantie helpt, en als er iemand een keer een antwoord geeft waarvan je denkt "moet dat nou zo" (vaak heb je dan gelijk ook), gewoon negeren. Het kan ook zijn dat de betreffende persoon denkt dat ie een goed antwoord geeft, alleen kan hij dat niet goed verwoorden.

  Zoals hier gezegd wordt, laat mensen in hun waarde, al is het soms moeilijk. Negeer die post maar.
  Dit is best een goed forum.
 • Ja man, Amsterdoom Kicks Ass! :D
 • de starter van het topic : heb je wat aan de reacties ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.