Vraag & Antwoord

Games

Delta Force 2 vs Windows XP

Anoniem
gmallee
4 antwoorden
  • Ik ben een verwoede df2 speler, op novaworld. Nu heb ik mijn pc geupgrade van Win ME naar Win2000, omdat mijn thuisnetwerk niet goed werkte. Toen kon ik opeens op bepaalde internet sites niet doorklikken en mijn Games als DF2 werkte niet meer. Na veel zoeken en updates voor win2k nog steeds niet. Toen maar WinXP aangeschaft en geinstalleerd. En hoera mijn netwerk werkte weer perfect, zelfrs sneller dan hij onder ME was. Ook surfen gaat weer zonder problemen. Maar DF2 spelen homaar. Het spel start op, ik krijg een zwart scherm, en daarna weer mijn desktop te zien, met in de onderbalk 2 vensters. Als ik hier op klik, krijg ik een paar sec. zwart scherm en dan weer mijn desktop. SP1 geinstalleerd, ging snel en zonder problemen, maar nog steeds kan ik niet spelen. Ik heb alle hardware en software voorzien van de laatste (XP) drivers.
    Ik heb ook het spel Beach Life geinstalleerd en dan krijg ik wel geluid te horen, maar geen beeld. Bij het spel Desert storm, werkt alles wel normaal.
    Ik heb een AMD 1700+ met 512 MB geheugen, Nvidia Gforce 3 Titanium kaart met 128 MB en een 80 GB HD.
    Heeft iemand een idee hoe ik weer kan spelen?
  • Je zou zeggen dat je een probleem met je grafische kaart hebt. Dus die drivers ook al geupdate?
  • Yep, de laatste (xp). Ben ondertussen alweer een stap verder. Als ik het spel opstart, werkt het niet. Maar als ik CTRL/ALT/DEL indruk en dan op bink video en op activeren, loopt het wel. Ik heb nu eindelijk het spel kunnen spelen, maar het is wel omslachtig. Moet toch anders kunnen.
  • Volgens mij is dat bink gewoon een tooltje, dat zou in principe los moeten staan van je game. Als dat het probleem verhelpt vraag ik mij af of de installatie van je videokaart wel correct verlopen is. Is dat bink niet een video codec? Hoe kom je er eigenlijk bij om dit probleem op te lossen door bink te starten tijdens je spel :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.