Vraag & Antwoord

Games

Tiberian Sun multiplayer wil niet! over internet :(

Anoniem
sdk
4 antwoorden
  • Ik snap et niet ik heb het geinstalleerd op mijn computer en het wil niet over internet! De patches zijn geinstalleerd. account gemaakt maar nu zit ik te denken dat het windows is ik heb namelijk een P3 667 Mhz 265 mbRAM en win 2k en chello. Ik heb et al es geprobeerd om Zonealarm uit te schakelen en analogx proxy. maar zonder resultaat. Mijn account werkt wel bij mijn kameraad die heeft et ook. Dus weet iemand waar het anders aan kan liggen?? :cry:
  • heb je eerst bij die vriend geprobeert om multiplayer te spelen ik had hetr ook zodra je al bij een ander contact heb gemaakt en multiplayer speelt kan je thuis niet meer spelen omdat je registratie-nummer al is geregistreerd bij een andere pc :-?
  • Ligt aan Win2k. Je hebt waarschijnlijk NTFS als 1e bestandssysteem. Ik heb hetzelfde probleem met LAN icm windowsXP PRO. Heb hier nog geen oplossing voor gevonden.
  • Misschien is het handig als je aangeeft wat er niet wil. NTFS mag er volgens mij niets mee te maken hebben. Wat wel kan is dat je de laatste patch nog niet geinstalleerd hebt. Als de andere spelers dit wel gedaan hebben kun je niet met hen gamen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.