Vraag & Antwoord

Games

[b]UT 2003, Tactical Ops, Desert Storm, etc?????????[/b]

Anoniem
tessai
4 antwoorden
 • Ik wil nog een goeie mp game aankopen. Twijfel nog tussen UT, TO, DS etc. Ben zeer te spreken over Battlefield, RTCW. MOHAA en zoek nog zo'n soort game. UT 2003 vind ik teveel alleen maar knallen en ben deze zo zat (de demo althans). Over Desert Storm, Tactical ops weet ik te weinig. Wie heeft voor mij een aantal leuke suggesties, of weet een andere uitdagende game????

  Alvast bedankt!!!!
 • Dit zijn van die onderwerpen waar je 3000 en 1 antwoord op gaat krijgen. Misschien moet je meer aangeven wat je wilt. Dat je niet "nutteloos" wil afknallen laat al een hoop afvallen maar ook veel opties open. Zelf speel ik vooral strategische spellen als Red Alert en Age of Empire maar ook RTCW, Medal of Honor en Battlefield.
 • - Tactical Ops is Counterstrike voor UT (met alle nadelen die bij CS horen). Het is ook als een gratis mod voor UT te downloaden …
  En het staat deze maand op de DVD van PC Zone Benelux.

  - Desert Storm zal mogelijk nog het dichst bij je wens liggen (iets zoals BF1942 MP)

  - UT'03 : ik zou wachten tot de eerste mods daadwerkelijk klaar zijn.
  Er staan een aantal zeer realistische gepland.

  Voor UT zelf zijn er ook nog Strikeforce & Infiltration (de laatste komt hopelijk binnenkort een nieuwe versie van) als redelijk interessante mods.
 • je kan natuurlijk ook Soldier of Fortune 2 kopen. Je kan daar Team Game spelen waarbij (soms)wordt samengewerkt ook is er een mode waarbij de als je dood gaat je moet wachten tot de volgende ronde. Dit is ook zo Bij UT TO daarom is deze game in het begin wel leuk maar wordt vervelend als je steeds moet wachten

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.