Vraag & Antwoord

Games

Mafia vraagje

Anoniem
eeddoo
8 antwoorden
 • hallo mensjes
  mischien een beetje een lullig vraagje.
  maar in leven twee, moet je iets met een gele auto doen met die man er in ik heb het al 20 keer geprobeerd maar het leukt gewoon niet wat moet ik daar doen.

  alvast bedankt.
 • Missie 2 is de taxi missie (mensen oppikken en afzetten) dus weet zo niet welke jij dan bedoelt, maar check onderstaande link eens, goeie FAQ:

  http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/mafia_b.txt
 • Je moet die auto tot stoppen brengen. Hoe dat moet je zelf weten.
  In de tunnel bijv kun je de auto tegen een pilaar duwen. De gast zal nu uitstappen en op je proberen te schieten. Je kunt dan ook uit de auto stappen om wat kogels af te vuren maar je kunt hem natuurlijk ook onderrijden. Je moet niet vergeten dan uit te stappen om het geld te pakken.
 • ow die, die is echt vet!

  Tip, schiet voor je dat gebouw binnengaat de banden van die gele auto vast lek. Ik heb em gehaald door hem te achtervolgen en in een bocht naast hem gaan rijden en zo vanuit de auto plof plof dood :)
  Gaf een goed gevoel om em over het stuur te zien zakken en de auto langzaam tot stilstand zien komen :)
 • en nu moet ik ook nog gaan racen 5 laps.
  moet je nummer 1 worden?
 • Dat racen zuigt echt Dat level is het minst leuke level van het hele spel heb gewoon uit pure frustratie een trainer gedownload voor die missie werkte super :D
  (ik haat het om te cheaten maar ik werd echt helemaal dol van dat gerace keer op keer werd ik tweede :( )
 • alleen nu snap ik er weer niks van nu moet je die vrouwe begeleiden naar huis is iedereen weg en dan blijf zei naast een trap en een deur zitten en janken. wat moet ik doen.
 • [quote:2b09bf824a="eeddoo"]alleen nu snap ik er weer niks van nu moet je die vrouwe begeleiden naar huis is iedereen weg en dan blijf zei naast een trap en een deur zitten en janken. wat moet ik doen.[/quote:2b09bf824a]
  praat eens met haar

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.