Vraag & Antwoord

Games

Kan ZoneAlarm je ping beinvloeden?

Anoniem
webspider
7 antwoorden
 • Weet iemand of ZoneAlarm tijdens het spelen van bijvoorbeeld UT mijn pingtijd kan verhogen? Die indruk heb ik namelijk.
 • Zonlang jij een spel speelt die jij toegang geeft zou dat geen invloed op je ping hebben.
 • Ik zou niet weten hoe …. :(
  Heb je niet teveel appl. op de achtergrond draaien ? :wink:
 • Ping is te vergelijken met een orka die een prooi lokaliseert dmv zijn ultra-sone geluiden. Hoe sneller hij die geluiden weer ontvangt doordat de prooi die terukaatst, hoe dichter de prooi bij hem is.
  Die orka ben jij zogezegd, en hoe dichter jij bij het netwerk zit, dus die vis, hoe lager je ping.

  Heb je ADSL of zit je via de kabel?? of anderzijds????

  groet
 • Om kort te zijn. Speel op lokale servers dan ben je het snelst. je zou dit tioch even op een ander forum moeten vragen want hoewel dit over een spel gaat is het gewoon een programma. Je mag dit dus ook vragen op het andersinternet forum! 8) Dan heb je meer succes!
 • Jah je ping kan idd beinvloed worden door vooral zonealarm want in speel vaak half life counterstrike. En had eerst zone alarm maar daar was me ping vaak meer dan 1000 vaak. Sinds ik Nortonpersonal firewall 2003 heb heb ik er geen last meer van.!!! dus dan is norton ook een aanrader voor jou. Soms ligt je ping ook nog aan de server (de game server ) of soms aan jouw server die jij gebruikt.

  ———-
  greatzz niels
 • [quote:d99d818317="niels89"]Jah je ping kan idd beinvloed worden door vooral zonealarm want in speel vaak half life counterstrike. En had eerst zone alarm maar daar was me ping vaak meer dan 1000 vaak. Sinds ik Nortonpersonal firewall 2003 heb heb ik er geen last meer van.!!! dus dan is norton ook een aanrader voor jou. Soms ligt je ping ook nog aan de server (de game server ) of soms aan jouw server die jij gebruikt.

  ———-
  greatzz niels[/quote:d99d818317]
  [nofi]
  Nortonpersonal firewall 2003 vindt ik dus echt 3x niks …
  Telkens als je weer wat hebt geinstalleerd moet je weer instellen of de betreffende appl. naar "buiten" mag … :x

  Als men een goede firewall heeft draaien te samen met een anti virus scanner, dan zal er nooit een virus of iets dergelijks naar buiten gaan …
  [/nofi]
  Ik gebruik NeoWatch Firewall, laat niemand door zonder dat ik het wil. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.