Vraag & Antwoord

Games

Wat een moeilijk spel dat Mafia heb weer een vraagje.

Anoniem
Ghorghor
16 antwoorden
 • Hallo mensen die dit lezen.
  ik zit nu in het leven You lucky basterd - the harbor
  ik moet nu een man vinden ik kan die man niet vinden weten iemand wat ik moet doen of heen gaan.

  nog eentje, hoeveel levels zijn er in totaal.

  alvast bedankt
 • He je moet helemaal naar achteren van het level. Je ziet dan 2 treinwagons. Je moet die van de rem afhalen en dan de 1ste wissel overzetten.

  Hij beukt dan een gebouw in. Er volgt een tussenfilmpje en dan kan je verder. Je moet dan iedereen killen en dan heb je het level gehaald.

  Er zijn 20 missies.
 • Zeg maar als je weer wat moet weten, ik heb het spel uitgespeeld en speel voor de 2de keer.

  Die race is trouwens heel makkelijk. In 4x gehaald. :D

  Greetz
 • [quote:0b8571b56f="skywalker"]He je moet helemaal naar achteren van het level. Je ziet dan 2 treinwagons. Je moet die van de rem afhalen en dan de 1ste wissel overzetten.

  Hij beukt dan een gebouw in. Er volgt een tussenfilmpje en dan kan je verder. Je moet dan iedereen killen en dan heb je het level gehaald.

  Er zijn 20 missies.[/quote:0b8571b56f]

  maar hoe haal je dan daar de rem vanaf. die blokjes wegschieten leukt niet. en je bedoelt die olietanken of wat anders.
 • Het is inderdaad die houten wig onder die 2 tankswagons, en die zal echt weg moeten … weet het zelf niet meer precies, maar met use werkt het ook niet?
 • het werkt juist met use gewoon naar de plek tussen de twee wagons gaan dan use klikken.
 • Inderdaad met de use knop.

  Trouwens een leuk extraatje. Als je in dat stuk komt zitten er boven in een schutter in zo'n rode kraan. Daar beneden heb je ee aantal kisten met 2 gastjes. Schiet die olietank kapot en die ontploft en alles vliegt in de fik inclusief die 2 personen. Die lopen dat brandend eruit.

  Is wel een geinig gezicht.
 • ja, gelukt.
  maar nu moet ik een truck stelen heb gedaan en dan moet ik terug naar de port van de haven en gaat een vent zeuren om papieren, die heb ik gepakt bij die anderen man die eerst in de truck zat maar hoe laat je die zien die papieren of moet ik iets heel anderen doen.
 • Ja je hebt de papieren van die andere vrachtwagenchauffeur, maar je moet eerst de dozen die er op die vrachtwagen staan eraf halen anders laat de bewaker je niet binnen.

  Je kan ze gewoon ergens dumpen, maakt niet uit waar.
  Ga dan terug naar de haven. Als het goed is gaat de rest dan automatisch.
  Het level dat nu volgt is best wel simpel, maar dat verklap ik niet.
  Probeer eens zelf maar

  Maar je kan uiteraard weer vragen. 8)

  Greetz
 • ik zit een beetje vast in het level waar je in de vorige gefaald hebt, en het klusje nu geklaard zal worden door echte ''profs'' die willen die andere mobboss onder de trein drukken, maar dat mislukt dus helemaal, want ze komen zelf onder de trein terecht, nu is het aan jou, om de mess op te ruimen..

  ik achter die gast aan, in het begin raakte ik hem nog wel eens kwijt, maar nu hou ik hem aardig bij, alleen ik krijg em maar niet dood..

  laatst d8 ik dat ik em had, ik achter em aan racen, hij kwam in een ongeluk terecht, en ramt vol tegen een muurtje aan, ik er gauw heen, schiet de driver dood, en daarna de gast achterin, maar er gebeurd niks, heb ook al geprobeerd de auto van hem te mollen, maar wil ook niet, gaat gewoon niet kapot (goeie armor ofzo)

  hoe moet ik dat gastje nu uitschakelen??? ik loop echt vast op dit level…
 • Ik geloof dat je die gasten gewoon moet volgen, totdat je op de brug komt dan krijg je geloof ik een tussen filmpje.
 • Inderdaad je moet deze gast gewoon alleen maar volgen naar de haven
 • alleen maar volgen… hmm, nou jah, kan ook natuurlijk, maar aangezien je ook alleen maar dood en verderf in het spel brengt, d8 ik dus dat je die kerel ook om zeep moet helpen..

  zal het iig eens proberen
 • nog een vraagje.
  Ik moet nu een bank overvallen en iest uit de grote kluis halen. alleen waar liggen die sleutels ik heb èèn setje sleutels van achter het loket. moet je daar de maneger toe die zegt waar de sleutels liggen alleen dat woord wat hij zeft ikke weet niet. uit eindelijk de vraag waar liggen de sleutels om in de grote kluis te komen met die rondedeur.

  Is dit de laatste missie of hoeveel zijn er nog.
 • in de missie ''creme de la creme'' moet je de boss van een andere gang om zeep helpen.

  je achtervolgt hem helemaal tot aan het vliegveld, en dan ineens doet je auto het niet meer, de boss vlucht daarna weg in een vliegtuig.

  ik heb alleen de shotgun, en daarmee moet je het vliegtuig neerschieten??? :o

  krijg de plane niet stuk… als ik er achteraan loop dan stijgt ie gauw op, maar loop ik rond, dan blijft ie een tijd staan, totdat ik dichterbij kom…

  wat doe ik verkeerd???
 • [quote:95699156f8="turbulence"]in de missie ''creme de la creme'' moet je de boss van een andere gang om zeep helpen.

  je achtervolgt hem helemaal tot aan het vliegveld, en dan ineens doet je auto het niet meer, de boss vlucht daarna weg in een vliegtuig.

  ik heb alleen de shotgun, en daarmee moet je het vliegtuig neerschieten??? :o

  krijg de plane niet stuk… als ik er achteraan loop dan stijgt ie gauw op, maar loop ik rond, dan blijft ie een tijd staan, totdat ik dichterbij kom…

  wat doe ik verkeerd???[/quote:95699156f8]

  wat je moet leg ik nu wel ff uit.

  je moet snel de auto uit. dan knal je even later die 2gaste neer, moet je achter dat vliegtuig aan rennen niet te ver want links staat de auto met de twee anderen matte van je. in die auto stappen en dan krijg je een machine geweer en dan rijd die auto achter het vliegtuig aan en dan moet je op de motoren schiet en dan krijg je een filmpje en hij stoort neer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.