Vraag & Antwoord

Games

Auto's van internet in GTA 3 zetten

Anoniem
rickm
6 antwoorden
  • Op GTA3.net (een duitse site) kun je auto's downloaden om in gta 3 te zetten. Dat leek mij wel leuk. Maar het brengt ook een probleem met zich mee.
    Als ik de auto's in gta 3 zet, en ik start het spel, gaat het nog goed. maar als ik even aan het spelen ben, loopt het spel vast.[b:afe6d77f35] het lijkt mij dat het spel vastloopt, als een nieuwe auto wordt geladen die ik er zelf heb ingezet. [/b:afe6d77f35]Ik heb ook al op GTA3.net gekeken, en daar staat dat je niet zomaar alle auto's kunt vervangen met elkaar. zo moet je bijvoorbeeld een 4-deurs, ook met een 4-deurs vervangen. maar goed, aan die regels houd ik mij ook. en dan nog lukt het niet! [b:afe6d77f35]het spel blijft vastlopen[/b:afe6d77f35]. heeft iemand hier ervaringen mee?
  • Of kan iemand hulp bieden?
  • Als je de oude auto's terug zet loopt hij dan nog vast??
  • Gewoon die map van de cd terug kopieëren en het spel speelt weer goed.. of ff verwijderen en opnieuw installeren, dan ben je ook weer van de rommel af.. ik vind het nix, ze werken allemaal niet echt goed voor het spel en ik vind de auto's erg lelijk die je kunt downloaden! :(
  • ja ik was nog wel zo slim om een backup te maken. Als ik die terug zet doet het spel het gewoon. Alleen jammer van die auto's, leek me wel leuk en het voorkomt weer wat verveling in het spel.
  • ik heb een hele mooi Mercedes S-500 gezien voor gta3… alleen is mijn cd'gebroken :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.