Vraag & Antwoord

Games

Tactical Shooter?

Anoniem
S0epkip
6 antwoorden
 • Afgelopen weekend perfecte LAN party gehad; favo: koffertjes pikken in SOF2. Nu zoek ik iets soortgelijks: bijv twee teams, waarvan er 1 iets moet doen (gijzelaars bevrijden, bommen plaatsen), terwijl het andere team dat moet voorkomen. Keywords: eenvoudige bediening (niet iedereen is even fanatiek of bereid zich erg ver in een game te verdiepen), fraaie grafix (waardoor CS afvalt, al heb ik begrepen, dat dat in de buurt komt van wat we zoeken) en niet te complexe gameplay. Bedenk dat het gaat om ongeveer 8 personen (4 tegen 4) en dan hoop ik op leuke suggesties. Alvast bedankt!
 • met ghost Recon kun je geloof ik met MP, hostage resque doen.. 1 team houdt de gijzelaar vast, terwijl de anderen, als een soort SWAT de gegijzelde probeert te bevrijden…
 • - America's Army … alhoewel ik geen idee heb hoe de hostage rescue daar precies verloopt zijn er wel levels met dat thema (red een officier / bewaak een POW)

  - Tactical Ops (een mod voor UT) : zelfde idee als CS, maar dan voor UT. Dus wat betere graphics ( http://www.tactical-ops.to/ )

  - Strikeforce (een mod voor UT) : hostages & escape scenarios zijn er ook. ( )

  - Infiltration 2.9 (mod voor UT) : helaas nog niet uit, maar er zitten spelmode in (capture the CD & specialist) die hetzelfde doel hebben als het infiltration-speltype in SoF2. Maar, zoals gezegd is het nog steeds niet af :(

  - The Third Reich (mod voor UT) : 'binnenkort' (11-11-2002 is een datum die genoemd werd). Zelfde idee als Inf, maar dan voor WW2. Ik weet niet wat voor een soort speltypes er in zitten.

  - Unreal Fortress Gold (mod voor UT) : als je 'hunted' in Team Fortress Classic/Half-life leuk vond … Het 'Escape'-speltype is de variant. Er is ook een remake van de 'Hunted'-map gemaakt. ( http://www.unrealfortress.com )

  - Night's Edge (mod voor UT) : een soort CS maar dan in een cyberpunk-setting. Er zijn gametypes als 'espionage' & 'sabotage' waarbij de ene groep iets moet proberen te stelen/af te schieten en de andere groep dit probeert te voorkomen ( http://www.rps.net/ne/ )
 • hahah hier hebben we een Unreal Tournament fan ;)
 • Zou je denken ? ;)
 • En volgens mij nog anti-CS ook. 8)

  Moet ik jou niet tegenkomen dus. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.