Vraag & Antwoord

Games

wat vinden we van RCT 2??

Anoniem
Eddy van Wuyckhuyse
16 antwoorden
 • Hoi,

  Ik zie nu al een tijdje veel reclame voor het spel RCT2, en ik heb 1 ook al een tijdje maar nou wou ik weten of RCT2 goed is, of is het veel van het zelfde?????
 • Ik vind het nu al niks want er is geen eens een demo!!! Of ik moet echt iets over het hoofd hebben gezien. Dat zal niet voor niets zijn want het begint op een ouderwetse uitmelkfabriek te lijken.
  Bij RCT1 waren natuurlijk al 2 uitbreidingen te koop.
  Maar waar vooral bij RCT2 reclame mee wordt gemaakt is nieuwe acttracties (25 achtbanen) en nieuwe scenarios die zelfs tot 4x de oppervlakte van eerst zijn. En nog wat van dit soort features die net zo goed in RCT1 ingevoerd hadden kunnen worden middels een derde uitbreiding en dan liefts tegen een zacht prijsje en niet voor 50€!!
  Het lijkt mij dus te weinig vernieuwend en daarom ik wil eerst een demootje doen :evil:
 • Jah idd
  game-play ist zelfde
  alleen je hebt meer achtbanen kraampjes ect
  Niets voor mij dus :P rct 1 was wel leuk maar nu niet meer :)
 • Hoi,

  Ja ik heb ook gezocht naar een demo maar nog niks kennen vinden, ik ben ook op de echte site geweest.

  Wat ik in 1 een nadeel vond was het feit dat ik al helemaal klaar was maar dat ik toch nog moest wachten op de tijd omdat ik al naar 2 jaar klaar was en de bedoeling 4 was :( .

  Maar jullie hebben hem dus niet zelf.
 • Ik heb hem zelf:
  - Gameplay + graphics precies, maar dan ook precies hetzelfde
  - Het enigste nieuwe is de scenario editor en wat nieuwere achtbanen
 • Het is gewoon RTC 1 deluxe, eigenlijk schandalig dat ze dit als een nieuwe spel voor de volledige prijs presenteren. Alleen dus voor mensen die deel 1 nog niet gespeeld hebben. Alhoewel het misschien voordeliger is om uit te kijken naar deel 1 in de uitverkoop……
 • [quote:245a2a64b3="De Geest Van Oirlo"]Ik heb hem zelf:
  - Gameplay + graphics precies, maar dan ook precies hetzelfde
  - Het enigste nieuwe is de scenario editor en wat nieuwere achtbanen[/quote:245a2a64b3]

  Nou lekker is dat zeg!! Dit is echt schandalig.
  Het is gewoon ordinair zakken vullen. :evil:
  Af en toe snap er ik echt geen zak van. Aan RCT1 kon echt van alles verbeterd worden (ik kan zo een A4 vol maken) en dan komt er eindelijk (echt jaren later) iets nieuws en dan is het gewoon weer van hetzelfde. Lijkt Microsoft wel.

  Als je de game nog niet hebt kun je beter zoals PS zegt de complete RCT1 uit de bugetbak tegen een zacht prijsje halen.
 • Dat ben ik helemaal met Eddy eens!!!!!! :(
 • Kijk, als je een leuk vond is twee ook leuk. Echter als je daarvan verwacht had dat er veel verbeterd zou zijn valt het tegen. Zeker qua graphics. Er zijn eigenlijk kleine verbeteringen doorgevoerd maar was meer iets voor een patch. Is in ieder geval veel te duur.
 • [quote:3153c1d829="beursstarter"]Kijk, als je een leuk vond is twee ook leuk. Echter als je daarvan verwacht had dat er veel verbeterd zou zijn valt het tegen. Zeker qua graphics. Er zijn eigenlijk kleine verbeteringen doorgevoerd maar was meer iets voor een patch. Is in ieder geval veel te duur.[/quote:3153c1d829]


  ……….. helemaal mee eens :lol: :lol:
 • Hoho, als we het er allemaal maar mee eens zijn dan koopt niemand meer RCT2 en moet ome Chris (Saywer) straks een droge boterham eten!!
  Hehe! :wink: :roll:
 • Er zijn altijd wel mensen die een dergelijk spel kopen op basis van naamsbekendheid zonder een review te lezen. En verder zijn er natuurlijk genoeg mensen die het eerste deel niet hebben gespeeld.

  Met ome Chris heb ik geen enkele medelijden, die verdient hier genoeg aan zonder daadwerkelijk vernieuwingen door te voeren.
 • RCT2 is op zichzelf een leuk spel. Ik had RCT1 nog niet, dus voor mij was het wel de moeite waard om hem aan te schaffen. Daarbij kon ik zo'n 15 scenario's van RCT1 downloaden voor RCT2

  http://www.rollercoastertycoon2.com/scenarios.asp
 • RCT 1 en 2 heb ik, inderdaad geen verschil. maar in RCT2 kun je nu wel zelf je achtbanen ontwerpen zonder last te hebben van geld! maar ik vind het een verslavend spel 8)
 • [quote:4388f2660b]Aan RCT1 kon echt van alles verbeterd worden (ik kan zo een A4 vol maken) en dan komt er eindelijk (echt jaren later) iets nieuws en dan is het gewoon weer van hetzelfde. Lijkt Microsoft wel.[/quote:4388f2660b]

  Zit er dan geen verschil tussen Win ME en WinXP ofzo? :)

  Verder, ik heb het spel zelf ook niet. Ik heb weleens RCT1 gespeeld en vond er niet veel aan. Maar je HOEFT het ook niet te kopen, er zal vast wel een demo uitgebracht zijn waardoor je het zelf kon zien voordat je het kocht, toch?
 • Maar je moet dus nog steeds wachten tot alle jaren om zijn. Ook al ben je na 2 jaar al klaar????????????

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.