Vraag & Antwoord

Games

wie heeft er een momo force stuurwiel van logitech?

Anoniem
Zephyer
9 antwoorden
 • Ik heb em namelijk gekocht bij een jongen maar ik weet niet zeker of hij helemaal werkt zoals het moet. Bij het draaien in NIET aangesloten toestand maakt hij lawaai maar ook in aangesloten toestand, is dit normaal? Of is dat simpelweg de techniek die nog niet op peil staat?
 • Ehm…
  Een vriend van me heeft zo'n ding …
  Maar definieer "geluid" eens … :D

  Als zijn stuurtje nl. "uit" staat dan hoor je inderdaad wel wat …
  Een soort tikkend geluid, iets van kogel lagers … (zitten die erin ??)
  Moeilijk te omschrijven, maar ik hoor dan wel wat ja.
 • Tja, het is moeilijk geluid te omschrijven maar het is zeker geen tikkend geluid. Als je draait geeft het een zaaggeluid, precies of je een plankje hout aan het zagen ben. Je moet begrijpen, ik voel me nu een beetje voor schut gezet door die aankoop bij die jongen want ik heb em daar uitgeprobeerd, niet wetende of zoiets normaal was of niet.
 • Een vriend van me heeft dat stuur ook, die van hem maakt zeker weten geen zaag geluid. ik denk dat je een kat in de zak heb gekocht.

  werkt het stuur wel goed verder?
 • Nee voor de rest werkt hij prima. Anders had ik hem niet gekocht. Ik dacht dat het geluid wat hij maakte normaal was.
  Ik heb ook naar die jongen terug gebeld. Die zei dat het normaal was dat het geluid maakt. Dat geluid wordt veroorzaakt in het apparaat zelf, die krachtmotoortjes zorgen voor dat scheurend geluid. Zeker dat het geen geluid maakt als je draait?
 • Ikzelf heb ook een wheel van logitech, deze maakt ook een "zagend" geluid, dat komt door de tandwielverhouding van de motortjes, bijv. een halve slag aan het stuur wordt door de tandwielverhouding omgezet in meerdere omwentelingen naar het motortje welke de FF verzorcht, dit geluid moet natuurlijk niet te overdreven zijn.
 • Mij is het geluid niet opgevallen teminste, heb hem dan ook alleen gezien toen het geluid van F1 2002 over de boxen knalde.
  Ik zal het nog eens navragen, maar hij werkt prima lees ik, als het niet te veel lawaai maakt dan is er niets aan de hand lijkt me.
 • Heeft nog iemand ervaringen met het momo stuurwiel? Met dat "zagend"
  geluid als je draait. Het is namelijk voor de rest perfect…
 • ik heb ook een MOMO, goed stuurtje, werkt prima. Hij maakt wel geluid, vooral als ik rally-spelen speel. Maar da's de Force Feedback. Hij maakt ook geluid als je hem gewoon draait, dat zagend geluid, dus dat is normaal.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.