Vraag & Antwoord

Games

Yuri's revenge Internet game

Anoniem
None
12 antwoorden
 • Ik heb gisteren via Westwood een online game gespeeld met RA2. Alles werkte perfect op een vrij hoge ping na. Wil ik net inloggen op mijn account. Zegt hij dat mijn serial fout is :-? IK HEB DE LEGALE VERSIE MET SERIAL. Dus ik maak me nogal boos. Vanmorgen werkte het zelfs nog. Heb al geprobeerd een nieuwe account bij westwood te maken maar de server is offline.

  HELP!!!!!!
 • als de webserver er af ligt, kan de game server er dus misschien ook wel afliggen..

  kijk, jij logt in op de gameserver, die dus ook offline is, de game interpreteerd dit als zijnde een foute serial omdat er geen verbinding komt, en geeft je die melding..

  zou later nog eens proberen, als de server weer online is
 • Gewoon morgen weer proberen. Kom ik net van de HCC terug (doodmoe) :evil: komt mijn zoontje Renegade (invalid password) :evil:
  Ik de boel maar pnieuw geinstalleeerd, weer het zelfde totdat ik bij westwood lookup feature ging kijken en dan zie je server down.
  Dus gaan we het morgen maar weer proberen. :P
  Laten we duimen dat ie het dan weer doet
 • vanmorgen heeft mijn zoontje het geprobeerd en hij doet het weer.
  Bij hem was het gisteren een apart geval, omdat hij eerst een update [b:316c99cd25]moest [/b:316c99cd25]installeren en toen kreeg hij daarna invalid password. Dus was ik eerst een andere kant gaan kijken wat er aan de hand was.
  Als het goed is moet je Yuri nu kunnen spelen.

  ps. ben een c&c liefhebber maar vindt RA2 niet zo. Wacht op de GENERALS, kopen die spul als ie uit is en direct ook Internet op.
 • Ik w8 ook op Generals. En bedankt iedereen voor de reacties
 • Hallo

  Ik ben zeer onder de indruk van Emperor…….battle for dune.
  Heb ook ra2.
  Alleen ik vindt het spellen online via westwood ronduit slecht/
  Heb altijd een hoge ping.
  Volgens mij staat er geen enkele server in Europa.
 • Ik zal bij mijn zoontje kijken: Hij had het erover dat er bij Renegade misschien een server in duitsland was of zo. De spelers (60 stuks ongeveer) zijn vrijwel uitslsuitend duitsers en nederlanders.

  XP welk soort Internet verbinding heb je ?
  We delen thuis ADSL basic via xs4all. Ik zal binnekort ook een ping doen bij hem. Renegade speelt heel vloeiend bij hem
 • Hallo Bosje

  Ik HAD wanadoo-cable en heb nu ADSL-lite. En allebei de internetverbindingen gaven allen maar hoge pings.
  Mijn adsl-lite is 25kb/sec.
  Overigens………ik speel renegade niet online. Eigenlijk geen enkel spel meer van ww, omdat ik de medespelers over het algemeen niet prettig vindt om mee samen te spelen. Als ik niet goed mee kon komen gingen ze me terechtwijzen en uitschelden zoals u sucks en NO New-bee's here.
  Bij UT2003 is dat niet. Sterker……………ze helpen me juist in de tactiek en geven hulp bij de verschillende moves.
 • Het werkt weer hoor. :lol: :lol: Ik heb gisteren nog iemand verslagen die het spel al vanaf de RA1 deed, Ik ben bij Tiberian sun Begonne :lol: :lol: :lol: :lol:
 • hehe dat zegt niks natuurlijk, ik was er vanaf de eerste C&C (Tiberain Dawn) al bij, maar brouw er in multiplay helemaal niks van :lol:
 • Je hebt gewoon mazzel gehad. Na een paar keer spelen meld je dan weer. Het was ze niet opgevallen een GEEST bent, ja dan kan je ze eenmalig verslaan :P :wink: :lol: 8) :D :)
 • Ik heb voor die partij wel mooi een badge of honor gekregen hoor. Ik had nog 60 primsem tank over toen ik klaar was :lol: :lol: :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.