Vraag & Antwoord

Games

Sof2 eerste level

Anoniem
sdk
6 antwoorden
  • Ok ik heb ben net eidelijk aan de single player van sof2 begonnen. Ik heb voor multiplayer inmiddels al een eigen clan dus dat gaat wel goed. Toch valt me op dat sp dan toch nog tegen valt. (Je ziet niet zo ver door de lage brightness, deze kan ik wel hoger zetten maar dan ziet alles er een stuk minder mooi uit). Ik ben nu op het punt dat de vrachtouta komt aanrijden en hem dwars over de weg zet zodat je geen last meer van vijandelijk vuur hebt. De vraag is waar moet k hierna heen??? Alle deuren kunen niet open en het stuk zelf loopt dood.
  • Er staan een paar vaten of explosieven, die je kapot moet schieten, en daarmee blaas je de poort op. De vrachtwagen rijdt dan weer verder. Als je blijft wachten raak je door je ammunitie heen, om dat er constant nieuwe schurken aankomen.
  • hmm je had het denk ik over een ander stukje :P .

    Ik moest ergens een trap op om in het hotel te komen. Maar toch bedankt
    (Wat gaan die gastjes mooi dood zeg)
  • Bij welke clan zit je dan??????????
  • zie de link onder mijn text. Ik zit bij DCC, Dutch Chill Clan. Is mijn eigen clan, 6 members. We zijn wel vrij goed zie de site met nr1 screenshots, Er zijn er zoveel dat we er maar een aantal hebben afgehaald. http://www.dccclan.tk of http://members.lycos.nl/thedccclan
  • Wat voor onderdeel speel je dan wel niet bij sof2?? wie weet ken ik eens tegen je spelen. ;-)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.