Vraag & Antwoord

Games

battlefiel 1942 zeer traag

Anoniem
Anthony
7 antwoorden
 • Hoi,

  het spel reageert zeer traag, direct x 8.1 al opnieuw geinstalleerd.
  De computer is een 800 mhz duron met 128 mb geheugen.

  Zou het vergroten van het werkgeheugen helpen ??

  Alvast edankt
 • Een 800MHz duron en 128 MB SDR sdram? Daar moet je iig niet te veel mee verwachten met zo'n 'zware' game. Mag ik misschien ook even weten wat voor videokaart je hebt?

  Upgraden van werkgeheugen is altijd handig, want 128MB is tegenwoordig maar net aan genoeg. Maar veel prestatie winst in je game zul je ook weer niet mogen verwachten.
 • er zit een ati Xpert98 kaartje in … ik dacht 32 mb …
 • hummmz, dat is inderdaad al met al een beetje het 'minimum' voor zo'n game. Als ik jou was zou ik nog even de laatste drivers proberen (als je dat nog niet gedaan had)

  En anders zou je er wel meer geheugen in kunnen stoppen, maar dat zal niet het nodige verschil maken. Als je echt games wilt spelen als deze (vloeiend en smooth), dan zou ik toch eens aan een nieuw systeempje denken. Of alleen een nieuwe mobo + geheugen + CPU + videokaart
 • Ik had een GeForce 2 MX 32 MB, 256 MB RAM en heb een Pentium 4 1,8 GHz. Bij mij liep het met de laatste drivers nog schokkerig in sommige levels. Inmiddels heb ik geupgrade naar een GeForce 4 Ti4200 en 512 MB RAM en alles loopt lekker. Upgraden is volgens mij de enige manier om het spel goed te laten draaien.
 • [quote:4c82d46591="Game-Daemon"]Upgraden is volgens mij de enige manier om het spel goed te laten draaien.[/quote:4c82d46591]

  ow nee, je hebt de samenzweringstheorie tussen EA en de harwareproducenten gevonden :wink:
 • Ik heb niet alleen geupgrade vanwege Battlefield 1942, maar omdat mijn GeForce 2MX gewoon wat verouderd was. Hij draaide UT2003, Need for Speed: Hot Pursuit 2 en Warcraft III zonder problemen. Maar toch had ik het idee dat mijn GeForce 2MX tot het uiterste moest gaan. En met de GeForce 4 die ik nu heb ziet alles er een stuk mooier uit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.