Vraag & Antwoord

Games

Fifa 2003 start niet meer na installatie!!!

Anoniem
eddym
7 antwoorden
 • Het moet niet veel gekker worden met dat EA. Eerst wordt het je al moeilijk gemaakt om je duur betaalde game te registreren. En vervolgens wil het hele spel niet eens meer starten!!! Direct na installatie startte het spel onmiddelijk, liep als een zonnetje. Een uurtje later wilde zoonlief die onterechte 1-0 nederlaag recht gaan zetten, was het spel met geen mogelijkheid meer aan de praat te krijgen. Keurig CD2 erin,ding is ook puntgaaf, maar werken, ho maar. Wat is dit nu toch weer. Er is in dat ene uur echt niets gebeurd met die pc.

  Heeft iemand dit ook gehad, en zo ja, hoe is het opgelost?

  Conf.
  PIII 500
  384 mb intern
  40 Gb Hd
  Matrox G400 32 mb videokaart
  Soundblaster Live Value.
 • http://www.ea.com/easports/platforms/games/2002fifaworldcup/pccd.jsp > Support
  (Staat zat)
 • Ik heb het nu ook maar dan met Fifa 2002.

  Opnieuw installen had ook geen zin.


  succes
 • Bij mij was de parititie waar de temp-directory op staat te vol. Heb die geschoond, en nu draait het weer als een zonnetje.
 • Zelfde probleem hier, na het formatteren van mn pc moest ik fida 2003 weer installeren, alles werkt perfect, TOT ik het spel na de installatie opstart, dan klapt hij terug naar de desktop.. :(
 • [quote:0b3ad8c450="Laurens"]Bij mij was de parititie waar de temp-directory op staat te vol. Heb die geschoond, en nu draait het weer als een zonnetje.[/quote:0b3ad8c450]
  Huh … :-?
  Wat heeft de temp dir. nu met Fifa2003 te maken … :o
 • Ik denk dat FIFA zelf ook een tijdelijk bestand aan wil maken. Als dat zo is en er is daarvoor geen schijfruimte, dan lukt dat niet.

  Zeker weten doe ik het niet hoor, ik constateer alleen maar dat FIFA na het vrijmaken van schijfruimte op de partitie waar mijn TEMP staat weer draaide.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.