Vraag & Antwoord

Games

red alert 2 netwerk

Anoniem
De Geest Van Oirlo
7 antwoorden
 • hallo allemaal,

  ik heb een netwerk en maak daarbij gebruik van een router om het internet te splitsen. nu wilde ik red alert gaan spelen tegen een vriend van mij over het netwerk, maar ik kom niet verder op een punt…

  ik heb een windows 98 en een XP pc en op allebij staat red alert geinstaleerd. ook is bij bijde netwerkkaarten het ipx protocol geinstaleerd, maar er komt geen socket numner in beeld.

  ik heb al heel het forum door gelzen maar weet niet wat ik moet doen…

  GRTZ
 • Even een vraagje: Probeer je nu via die router te spelen? Als dat zo is moet het wel een router met ingebouwde switch zijn, anders lukt het niet.
 • Het lukt niet vanwege die XP machine, ik zal eff de topic opzoeke die ik al een keer gestart heb:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=462767#462767

  Hier staat het in uitgelegd, er is nog een topic maar kan het niet vinde, ik zal zo nog eff kijke
 • http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=68150&highlight=red+alert

  Hier is de andere draad. Ik hoop dat het jou wel lukt. Ik heb extra voor dat spel een Dual boot gemaakt bij mijn XP PC. dan werkt het wel.
 • Er zijn verschillende topics over dit onderwerp. In elke topic heb ik aangegeven dat het wel kan. Ik heb het op twee verschillende windows netwerken met Windows 98 en Xp aan de praat gekregen. Het kan zeker wel!
 • Ik denk het ook ligt aan de combinatie van de PC's. Ik en een kennis wilden het gisteren nog proberen tussen 2XP PC's. Maar op 1 stond geen IPX (en was niet thuis) dus dat ging niet. Hij kon het ook niet installeren. Zijn broer is daar een soort "systeembeheerder".
 • Als zijn broer "systeembeheerder" is moet hij toch IPX kunnen installeren? Dat heb je in ieder geval nodig.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.