Vraag & Antwoord

Games

Haperende geluiden bij Harry Potter!

Anoniem
Bosje
4 antwoorden
 • Hallo en help!!

  Ik heb een probleem en dat is alleen met de Harry Potters, en dat is nl dat
  wanneer er voor het beeld moeilijk begint te worden bv dat Harry moet toveren het geluid langzamer wordt en haperend overkomt, maar wanneer ik de resolutie verander of de kleur diepte dan is het geluid eventjes goed, totdat er weer een scherm komt of ik de settings definitief wil maken dan is het geluid weer slecht. komt het door 3d software of wat anders het is alleen bij Harry Potter 1 en 2.

  Win 98 me PIII 866 met 256 intern Pci128 soundblaster (net upgedate) en een nieuwe (en mischien ligt het hieraan)vga kaart nvidea mx400 geforce2 met tv out met een standaard 3d software pakket.( huh is dit het probleem) Dus namens een van mijn zoons!!!!!

  HELP

  Hein (oja) Online :-?
 • Ik heb hetzelfde probleem. Zowel met Harry Potter I als II. Hoe het komt weet ik niet. Ik heb steeds de laatste drivers voor mijn geluidskaart geïnstalleerd en zelfs een eerdere geprobeert, maar het probleem blijft.
 • medelotgenoot dus, nou als ik het probleem weet geef ik het je door, want problemen zijn er om optelossen, zo niet dan toch!!!!!

  gr hein (o ja) online
 • De Harry Potter spellen lopen eigenlijk pas lekker vanaf 1 GHz.
  Sorry jongens, 'ksnap het ook niet, misschien heeft EA een contract met computerfabrikanten ofzo… :x Zo mooi zijn die graphics immers ook weer niet. Ik heb wel mooiere spellen gezien die al draaien op 500 MHz.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.