Vraag & Antwoord

Games

gamepad vs joystick ???????

Anoniem
Bosje
5 antwoorden
 • ik ben een fervent speler van battlefield 1942 en mohaa (spearhead) en in mindere mate ut2003 rtcw en cs. ik doe alles nog met muis/toetsenbord. met name voor battle lijkt een joystick zeer praktisch. wie kan mij hierover adviseren en wat is een goede joystick en/of game pad.
 • Ik heb de Microsoft Sidewinder 2 ForceFeedback ( 90€) gekocht .
  Heel erg tevreden over je voelt presies hoe die vliegtuigen zijn want allemaal zijn ze echt anders in Battelfield1942.
  Ik heb ook IL2Stormohovik en dat is ook erg leuk om mee te vliegen alleen het is een stukkie moeilijker dan BT. Je kan namelijk heel veel instellen.

  En ik heb gelezen dat de logitech (80€) ook met een nieuwe kwam.
  Kijk of je in de winkel kan testen.

  Groeten. NoNoAD
 • Voor spellen als UT en CS is een joystick erg onpraktisch. Voor het lopen in een shooter moet je nou eenmaal knoppen hebben.
  Ikzelf gebruik een gamepad. Gewoon zo'n goedkope van de [CENSUUR]Kijkshop[/CENSUUR]. Vier Euro ofzo.
 • Joistick zijn eigenlijk voor vliegen en gamepads/ toetsenbord-muis voor UT enzo.
  De joisticks maken ze niet meer echt voor zulke spellen denk ik.
  Groeten, NoNoAD
 • Aan een joystick voor UT(03)/Sof2 heb je erg weinig, ht werkt gewoon voor geen meter. Met de muis kan je in een fractie van een seconde 180 graden draaien, doe dat maar eens met een joystick. Een gamepad is alleen leuk voor zoiets als THPS3 (straks 4) en een joystick voor vliegspellen (heb zelf een extreme digital van logitech)maar ja die worden nog nauwelijks gemaakt (de luke dan ik heb het niet over saaie sims). Als je perse een gamepad wiul koop een x-box dan moet je wel :wink: , maar ja daar kan je ook weer een muis voor kopen, en a;s je dat doet heb je straks op x-box life een enorme voorsprong op de rest en laat je de gamepad dus weer links liggen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.