Vraag & Antwoord

Games

DEMO VIETCONG SUCKS

Anoniem
music_freak
9 antwoorden
 • Ik heb eens de demo van vietcong afgehaald (alleen multiplayer beschikbaar), van waar men het lef heeft gehaald om in deze tijd van grafisch ongeziene prestaties en gameplay zoals nooit tevoren neer te zetten een spel uit te brengen (die beruchte vietcong dus), waar je fantasie nodig hebt om iets te herkenen, je karakter zo stroef loopt als een geroeste vijs, geluid waarvan ik denk dat het gemaakt is met een gramofoon, wel dat weet ik niet, als de ontwerpers van dit spel denken dat dit een topper of dat er zelfs winst zal gemaakt worden met een misbaksel als dit zitten ze er serieus naast.
  In mijn ogen de slechtste first person shooter van dit moment.
 • Is dat niet een beta?
 • wat jij nu uitkraamt is absolute onzin de graphics zijn perfect (m isschien dat je systeem het niet aankan , of je zat op een lag server) , overigens vind ik het water wel leoijk gewoon een skin opgeplakt.

  geluid is gewoon goed, ik vind het wel een goed spel.

  en wat jij verteld is gewoon je mening.
 • Maar ja, die laatste post is óók weer een mening, dus kan je niet zeggen dat Rombaft volstrekte onzin uitkraamt…
 • daar heb je volkomen gelijk in ;)

  maar ik blijf erbij de graphics zien er gelikt uit met fsaa en aniso.
 • lees wat ik zeg, de graphics voldoen niet aan deze tijd, in vergelijking met andere nieuwe spelen zijn ze echt slecht, de vietnamese peetjes zien er volledig niet uit en mijn systeem kan zeker een spel als dit aan(amd athlon 1900+ 512mb ddram + gforce 4 ti 4200 en dit alles op een bedje van msi gekruid met een via chipsetje)
 • graphics vind ik er absoluut niet slecht uitzien hoor.
  Het geluid is niet echt speciaal (lees goed) maar dat vind ik absoluut niet het belangrijkste bij een fps.
  En er zitten ook nog wel een aantal bugjes in (waarvan er wel een paar opgelost zijn in de patch).

  Maar wat je dus zegt over de graphics ben ik het echt niet eens, ze dragen echt goed bij aan een broeierige jungle sfeer en ze kunnen zeker mee met de huidige graphics spellen. (misschien dat jij ze beter ziet in je glazen bol).

  [i:4cfaeb6cc9]Erg intelligente topictitel trouwens[/i:4cfaeb6cc9]
 • maar ja, wat wil je ook, je hebt een beta demo, dus er zullen nog een boel bugs inzitten (ja ja, in de jungle ook :wink: )

  daarnaast is dit ook geen DX9 spel?
 • tja … foto's als textures vind ik idd ook nooit zo mooi overkomen als handgemaakte textures.

  Als je nooit een fps gespeeld hebt waar de mensen niet met 30 km/h rondrennen dan zal de 'slome' snelheid tegenvallen. Ik vond het qua snelheid wel overtuigend.

  Dat het geluid van mindere kwaliteit is ligt mogelijk aan het feit dat men de grootte van de download enigszins in de hand wilde houden.
  Overigens : tenzij je de wapens in het echt hebt gehoord denk ik dat je zowiezo geen uitspraak kunt doen over de kwaliteit ervan. De meeste films gebruiken sterk opgepoetste geluiden die absoluut niet op het echte spul lijken …

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.