Vraag & Antwoord

Games

Battlefield 1942 geluids probleem

Anoniem
NoNoAD
9 antwoorden
 • [quote:893639304e="fletcher"]Ik heb hem net battlefield 1942 geinstaleerd en wou gaan spelen opzich niks mis alleen nadat ik een game begon begon het geluid enorm te kraken… net als of je geen ontvangst hebt op je radio alleen dan nog erger. Kan iemand mij helpen hoe ik hier vanaf kom?[/quote:893639304e]Misschien handig als je ff vertelt wat voor systeem je hebt, of hij dat bij andere spellen ook doet, welk os je draait, welke directx, welke drivers. Om een lang verhaal kort te maken: meer info graag! :wink:
 • Ik heb hem net battlefield 1942 geinstaleerd en wou gaan spelen opzich niks mis alleen nadat ik een game begon begon het geluid enorm te kraken… net als of je geen ontvangst hebt op je radio alleen dan nog erger. Kan iemand mij helpen hoe ik hier vanaf kom?
 • Ik heb precies hetzelfde gehad. Zodra ik bijv. dicht in de buurt van een tank oid kwam, begon het geluid enorm te kraken. Ik heb een onboard geluidskaart (C-media 9738 of zoiets) op mn mobo (ecs k7s5a). Na het installeren van de nieuwste drivers voor de geluidskaart via Windows Update, was het probleem verholpen.
 • Klopt, niet alle drivers werken even goed. Probeer sowieso in het options menu je geluid op "hardware-accelerated" te zetten, dan ben je er vanaf. Staat standaard overigens UIT ook al heb je een SB-Live of TerraTec.

  Kun je dat niet, dan heb je wat nieuwe drivers nodig.
 • Wat ik op een engelstalige site heb gelezen is dat de Firma die dit spel gemaakt heeft PC's heeft met Sound onboard.
  Dit heeft voor het bedrijf gewoon besparende kosten want een extra geluidskaart(bv 300st) kopen drukt natuurlijk de budget van dat bedrijf.

  1e Je sound-drivers updaten.

  2e Je kan dan de onboard sound gebruiken maar als je zoiets als
  (Sound Blaster® Audigy™ 2) heb .. ja da's minder.

  3e Wat je ook nog kan doen is de Bios updaten (HEEL voorzichtig zijn en
  lees heel goed de instructies.) dit kan ook veel helpen.

  4e Je geluid in het spel zo laag mogelijk zetten (11hz 22hz 44hz)

  Dat was het voor mij maar succes er mee.

  Groeten, NoNoAD
 • [quote:c310df6a75="NoNoAD"]Wat ik op een engelstalige site heb gelezen is dat de Firma die dit spel gemaakt heeft PC's heeft met Sound onboard.
  Dit heeft voor het bedrijf gewoon besparende kosten want een extra geluidskaart(bv 300st) kopen drukt natuurlijk de budget van dat bedrijf.
  [/quote:c310df6a75]Haha, jij denkt dat EA de soundsupport in een spel baseren op hun eigen systemen? Dan zou het spel het ook niet goed op Geforce 4 of Radeon kaartjes draaien, want de meeste pc's daar zijn workstations met OpenGL chips, dus Fire GL of Quadro, dus dan werkt het alleen op die chips jaja, tuurlijk :D :evil:
 • Lees>>>>> ik heb niet over GF4, Hercules en andere kaarten ik heb het en de anderen ook, over Geluid/Sound en Soundkaarten.
  Bedrijven (EA) testen het spel op alle soorten systeemen maar waarschijnlik hebben ze Geluid/Sound minder goed getest dan dat ze gehoopt hebben, Want iedereen heeft klachten over het geluid van Battelfield1942.

  Ik heb het op een Officiele site gelezen, maar kan het natuurlijk niet meer terug vinden ZUCHT!!!! :cry: :cry:

  Waar spendeer je als bedrijf meer in als je een spel maakt ? Ik zou denken systemen die een beetje goeie beeldkwaliteit levert en als er dan een goede onboard Geluidskaart in zit (DIRECT SOUND AC97 AUDIO)of hoger is dat dus een enorme kosten besparing.
  Als het dan in het testsysteem van (EA) iets niet klopt, ja dan zie je dus deze klachten.

  Kijk naar Warcraft3, UT2003 die kunnen het wel voor elkaar krijgen, maar die testen dan ook effe wat meer. ( 2 of 3 jaar wachten op een spel)
  Kan het fout hebben kwa tijd maar het is wel meer dan het algemeene spel.

  Nogmaals Succes en groeten, NoNoAD
 • Ik heb geen klachten over het geluid in dat spel ;)
  En dat met een simpel SB128-pci kaartje :roll: (eigelijk een SB 4.1 Digital die ook EAX ondersteund ;) )
 • bij mij was het geluid van deze game altijd prima, maar sinds ik de nieuwste patch heb gedownload is met name de muziek voorafgaande aan het te spelen level niet om aan te horen. het ging hier om de amerikaanse patch, dat eigenlijk werd afgeraden, maar ja, kon anders niet meer op een server komen. nu zou er nog een europese patch komen maar dit laat lang op zich wachten. heeft iemand ook dit probleem en weet iemand wanneer de europese patch komt?????

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.