Vraag & Antwoord

Games

GTA 3

Anoniem
wally
4 antwoorden
 • Beste mensen, ik heb een probleem. Als ik GTA 3 wil spelen gaat mijn beeld zo traag. Ik heb een 3D kaart met ATI pro rage 128 32 mb (model 64) met AGP Verdere systeemuitleg:
  PII 533MHZ
  196 SDR
  Windows 2000
  Wie weet wat te doen om het beeld sneller te krijgen??
  Alvast bedankt
  :(
  PS: het zal toch niet aan de MHZ liggen?? (533 en normaal moet dat 700MHz zijn???)
 • Je systeem is waarschijnlijk niet snel genoeg om met maximale details het spel te spelen. Probeer eens de resolutie op de laagste stand te zetten. Indien het dan wel goed loopt steeds de resolutie wat hoger zetten, en zo de optimale situatie voor jouw PC proberen te vinden.
 • Het wil ook wel eens helpen om die schuifjes in t video menu helemaal naar links te zetten, het gemis van deze details is amper merkbaar en t spel zal aanzienlijk sneller lopen.
 • [quote:6aa85cb33c="Brumbo"]Het wil ook wel eens helpen om die schuifjes in t video menu helemaal naar links te zetten, het gemis van deze details is amper merkbaar en t spel zal aanzienlijk sneller lopen.[/quote:6aa85cb33c]

  beste brumbo, bedankt voor deze toelichting; het spel is aanzienlijker sneller met uw tip geworden. en ook moet ik Ps bedanken want ik heb ook moeten sleutelen aan mijn beeldresolutie. NOGMAALS BEDANKT!
  En de beste wensen voor het nieuwe jaar.
  :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.