Vraag & Antwoord

Games

UT2003 auto rijden

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik weet niet of dit al oud nieuws is maar ik heb lekker in een auto zitten scheuren in een deathmatch map. Volgens mij is dit een standaard map en geen download.
 • Volgens mij is dit geen standaart.
 • Volgens mij wel. Het is een map genaamd VehicleDemo.ut2 en als je die kopieert en de kopie de naam DM-VehicleDemo.ut2 geeft dan kun je die laden in deathmatch. De auto is snel gevonden, slechts een schakelaar gebruiken.

  Als de handel zegt dat je de [USE] toets moet gebruiken om de auto te gebruiken dan moet je maar even uitzoeken welke dat is. Bij mij was het de U toets.
 • Het is een testmap ter demonstratie van het gebruik van auto's in de Unreal-engine.
  Met name bedoeld om Mod-teams een idee te geven hoe alles aan elkaar geplakt moet worden.
  't is geen echte 'standaardmap' die je zonder problemen op een server kunt spelen (vandaar dat de naam ook niet DM- begint zoals alle andere deathmatch-maps).

  Overigens :
  je hoeft de map niet te hernoemen.
  Gewoon 'open VehicleTestDemo' in de console om het ding te starten :)
 • Dank je wel, jafo, het werkt prima. Alleen moet je dat niet doen als je capure the flag aan het spelen bent, er komen niet automatisch vlaggen in deze map tevoorschijn.
 • HAHA je klan het zowieso beter niet doen. Ik had het al gelezen op planetunreal voordat ik ut03 had en heb het eens geprobeerd, bleek er maar 1 spawnpoint te zijn en ik had 12 bots of zoeits aan staan. Met die outo is trouwens schieten wel erg makkelijk en de camera werkt nog niet helemaal goed, nog even wachten op een of andere update voordat je je eigen race game kan maken met de ued

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.