Vraag & Antwoord

Games

counterstrike fatal error ???

Anoniem
frG
4 antwoorden
 • ik speel counterstrike cs1.5 en iedere keer waneer ik het gespeeld heb (het draaid normaal) en ik probeer te herstarten of win 98 se af te sluiten krijg ik een fatal error die lijkt op fff:000:fff ofzo kan iemand me vertellen wat hieraan te veranderen is ? herinstalleren van halflife of cs helpt niet.
  de pc sluit wel goed af waneer het spel niet gespeeld is of enkel andere spellen gespeeld zijn (is mijn beeld of geluidskaart mischien verkeerd geinstalleerd ?) ik hoop op een antwoord want dit is verschrikkelijk lastig.
 • Probeer eens de hele zooi te updaten, nieuwe videoplank drivers, moederbord drivers en geluid drivers en kijk dan eens of het nog zo is.
 • Update ook eens andere dingen! Zoals
  Nieuwe versie CounterStrike
  Nieuwe versie Windows. Nee NIET 2k of XP, maar bijvoorbeeld ME. Er wordt veel gezeurd op ME maar als je deze aanwijzingen toepast werkt het beter dan 98!
 • Is dat nou wel een verstandige opmerking? Het zijn niet de enige problemen in ME die daar staan, niet te spreken over de vreemde foutmeldingen, had er laatst 1 op m'n andere PC:

  [b:70511c193e]<Onbekend>:
  <onbekend> heeft een fout veroorzaakt
  in <onbekend>
  <onbekend> wordt nu afgesloten.[/b:70511c193e]

  Das zou typisch zo'n ME foutmelding die alles lekker duidelijk maakt. En ik denk niet dat het zoveel uit zal maken, behalve misschien een eventuele format die je erbij gaat gebruiken. Maar misschien heeft de topicstarter inmiddels wel een antwoord.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.